Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Oι τιμές του Mazda CX-60 στην Ελλάδα

Ελλάδα 4:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Oι τιμές του Mazda CX-60 στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Oι τιμές του Mazda CX-60 στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Η Mazda προσφέρει το ολοκαίνουργιο CX-60 με τον πρωτοποριακό εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα πετρελαίου 3,3 λίτρων e-Skyactiv D.

Advertisement
Advertisement

Το CX-60 αποτελεί την πρόταση της Ιαπωνικής μάρκας για την κατηγορία των πολυτελών SUV.

Πιστή στην στρατηγική πολλαπλών λύσεων η Mazda συνεχίζει την εξέλιξη των κινητήρων πετρελαίου και στις αρχές του τρέχοντος έτους ξεκίνησε η διάθεση του ολοκαίνουργιου, ισχυρού και αποδοτικού e-Skyactiv D κινητήρα. Με την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου CX-60 PHEV & Diesel, η Mazda κάνει ένα ακόμα βήμα για τη μείωση του μέσου όρου των εκπομπών της γκάμας της.

Advertisement
Advertisement

Ο στόχος της Mazda είναι η ουδετερότητα από τον άνθρακα έως το 2050. Ο ολοκαίνουργιος κινητήρας e-Skyactiv D αποτελεί ακόμα μια απόδειξη της στρατηγικής της Mazda να απαντάει στις απαιτήσεις των καταναλωτών με τις τεχνολογίες και τα προϊόντα που προσφέρει, πάντα με τις χαμηλότερες δυνατές εκπομπές – ώστε να ανταποκρίνεται παράλληλα και στις ανάγκες της κοινωνίας για βιωσιμότητα.

Ο νέος αυτός κινητήρας βελτιστοποιεί τον κυβισμό, καθώς και την απόδοση της καύσης αλλά και της ισχύος. Ο νέος κινητήρας με χωρητικότητα 3.283 κ.εκ. θα διατίθεται σε δύο επιλογές απόδοσης 200 PS με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς και 254 PS με την τετρακίνηση Mazda i-ActivAWD. Οι τιμές της πρώτης, με τους 200 ίππους ξεκινούν από τις 49.432 ευρώ, ενώ η δυνατότερη τετρακίνητη με τους 254 ίππους, ξεκινά από τα 54.309.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Mazda CX-60 e-SkyActive PHEV
Άμεση διάθεση επιβατικών και επαγγελματικών Ford
Φινέτσα για μερακλήδες στην τελευταία διαδρομή (μπρρρ…)

Advertisement