Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παρίσι: Ανοίγει ξανά τις πύλες της η Έκθεση Αυτοκινήτου αλλά το 2022

Ελλάδα 0:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παρίσι: Ανοίγει ξανά τις πύλες της η Έκθεση Αυτοκινήτου αλλά το 2022

ΝΕΑ

Παρίσι: Ανοίγει ξανά τις πύλες της η Έκθεση Αυτοκινήτου αλλά το 2022

ΝΕΑ

Μετά την περυσινή ακύρωσή της εξαιτίας της πανδημίας, οι διοργανωτές της Έκθεσης βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να δώσουν ξανά ραντεβού με τους φίλους της αυτοκίνησης. Ολα αυτά φυσικά εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα για τον Οκτώβριο του 2022…

Advertisement
Advertisement

Επιστροφή στην… κανονικότητα για την Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, η οποία θα ανοίξει ξανά τις πύλες της στο κοινό, το φθινόπωρο του 2022. Υπενθυμίζεται πως η έκθεση του 2020 δεν διεξήχθη, εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, το μεγάλο αυτοκινητικό ραντεβού θα λάβει χώρα το διάστημα 17-23 Οκτωβρίου 2022, στο στο Porte de Versailles της γαλλικής πρωτεύουσας. Επίσης, θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με την Equip Auto, μια από τις κορυφαίες εκθέσεις υπηρεσιών after sales του αυτοκινητικού κλάδου, παγκοσμίως. Η παράλληλη διεξαγωγή των δύο εκθέσεων θα σηματοδοτήσει την «ενοποίησή» τους σε ένα ενιαίο event υπό την ονομασία “Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Παρισιού”.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αναμένονται και τα εγκαίνια μιας ψηφιακής πλατφόρμας όπου κάθε λογής ενδιαφερόμενος –όπως οι δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου και οι εν δυνάμει επισκέπτες – θα μπορούν να λαμβάνουν συνεχή ενημέρωση για οτιδήποτε αφορά το θεσμό.

Advertisement
Advertisement

Η Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Παρισιού θα εμπερικλείει μια πληθώρα events, συμπεριλαμβανομένων test drives και παρακινητικών ομιλιών, ενώ δεν θα απουσιάζουν και οι παγκόσμιες πρεμιέρες μοντέλων. Φυσικά, μεγάλος πρωταγωνιστής θα είναι η ηλεκτροκίνηση, οι διασυνδεδεμένες τεχνολογίες και τα εναλλακτικά καύσιμα.

Σημειωτέον ότι η Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο Porte de Versailles στο Παρίσι και αποτελεί πόλο έλξης για τους απανταχού φίλους του αυτοκινήτου. Η  Η έκθεση διεξάγεται κάθε δυο χρόνια και εναλλάσσεται με την αντίστοιχη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η οποία από φέτος (7-12 Σεπτεμβρίου) μετακομίζει στο Μόναχο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο κορωνοϊός «φρέναρε» την Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο
Με σημαντικές απουσίες η Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου
Renault & Dacia: Πάνοπλες στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου

 

Advertisement