Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης φεύγει από τη… Φρανκφούρτη

Ελλάδα 2:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης φεύγει από τη… Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης φεύγει από τη… Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

Μετά από σχεδόν 70 χρόνια, η γερμανική έκθεση αυτοκινήτου αλλάζει πόλη και στις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί επίσημα ποια από τις 3 πόλεις-φιναλίστ θα αναλάβει το ετήσιο event αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Μία από τις μεγαλύτερες Εκθέσεις Αυτοκινήτου παγκοσμίως αποτελεί αυτή της Φρανκφούρτης, η οποία είχε ξεκινήσει το 1951 και συγκέντρωνε ανέκαθεν πλήθος κόσμου. Ωστόσο το συμβόλαιο με τις εγκαταστάσεις που λάμβανε χώρα μέχρι και πέρυσι έληξε με αποτέλεσμα, το γερμανικό Σαλόνι να ξεκινήσει την αναζήτηση για νέο “σπίτι”.

Τον περασμένο Οκτώβριο, οι ιθύνοντες της ΙΑΑ ανακοίνωσαν ότι μελετούν ένα νέο concept, το οποίο θα εφαρμόσουν στις επερχόμενες εκθέσεις με αρχή αυτή του 2021. Δεν ανέλυσαν καθόλου τα μελλοντικά τους σχέδια, ωστόσο αυτό που ανέφεραν είναι ότι θέλουν να κάνουν την εκδήλωση πολύ ελκυστική, ακόμα και για τις αυτοκινητοβιομηχανίες που “σνομπάρουν” τέτοιου είδους εκθέσεις. Πριν από μία εβδομάδα, νέες πληροφορίες θέλουν πολλές πόλεις της Γερμανίας να προσφέρονται για τη φιλοξενία της συγκεκριμένης διοργάνωσης, ωστόσο οι φιναλίστ είναι το Βερολίνο, το Αμβούργο και το Μόναχο. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε και τον “νικητή”, μιας και ακόμα βρίσκονται σε ενδελεχή συζητήσεις.