Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανδρικό άρωμα με τη σφραγίδα της Bentley

Ελλάδα 20:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανδρικό άρωμα με τη σφραγίδα της Bentley

ΝΕΑ

Ανδρικό άρωμα με τη σφραγίδα της Bentley

ΝΕΑ

Η Bentley παρουσίασε ένα νέο άρωμα εμπνευσμένο από την σειρά Blackline των μοντέλων της.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχει πλέον κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων που να μην έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή σειρά προϊόντων για άνδρες. Αρώματα, ρολόγια, σειρά ένδυσης, ακόμα και σειρά ειδικού σερβίτσιου έχουμε δει να συνοδεύουν τα μοντέλα αυτοκινήτων και μάλιστα όλα αυτά σε συνεργασία με τους κορυφαίους του κάθε είδους.

Η Bentley ανήκει σε αυτούς τους κατασκευαστές που φροντίζουν να έχουν μια πλήρη γκάμα από αξεσουάρ για τον αγοραστή των ιδιαίτερων μοντέλων της. Το πιο φρέσκο προϊόν που παρουσίασε είναι ένα άρωμα το οποίο είναι αφιερωμένο στην σειρά Blackline της Bentley με μαύρες λεπτομέρειες αντί για χρωμιωμένες.

Advertisement
Advertisement

Το άρωμα ονομάζεται Bentley For Men Black Edition και έχει τοποθετηθεί σε ένα αιχμηρό μονόχρωμο μπουκάλι που έχει το σχήμα ενός σμόκιν. Το γυαλί είναι βαμμένο μαύρο και διαθέτει διακριτικές ασημό-λευκές ρίγες, ανάγλυφο το λογότυπο της μάρκας και ασημένιο καπάκι επίσης με την υπογραφή της Bentley.

Το άρωμα δημιουργήθηκε από την κορυφαία Ντοροθέα Πιότ και έχει ως βάση τον καπνό και το ξύλο που συνδυάζεται με φρούτα όπως το μανταρίνι και καρυκεύματα όπως το ροζ πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. Αυτό πάντως δεν είναι το πρώτο άρωμα της Bentley καθώς παράλληλα διαθέτει το Momentum Unbreakable Eau de Parfum και το άρωμα Magnetic Amber.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η πολυτελέστερη Bentley Bentayga EWB Mulliner
Η Little Car αναβιώνει την θρυλική Blower Bentley
Η Bentley συμπλήρωσε 10 χρόνια χρήσης ηλιακής ενέργειας