Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Αναβάθμιση για το Nissan LEAF

Ελλάδα 22:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αναβάθμιση για το Nissan LEAF

Mobility

Αναβάθμιση για το Nissan LEAF

Mobility

Για το 2020 το Nissan Leaf είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από νέες αναβαθμίσεις τεχνολογίας, ηλεκτρονικών συστημάτων και νέου συστήματος Wi-Fi εντός αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Στις εφαρμογές που προστέθηκαν στο ανανεωμένο Leaf είναι τα συστήματα ασφαλείας Intelligent Blind Spot Intervention (IBSI) και Intelligent Rear View Mirror (IRVM).

Η Nissan «επαναφορτίζει» το Leaf με πολλές αναβαθμίσεις ασφάλειας και λειτουργικότητας, συμπληρώνοντας την υπάρχουσα βραβευμένη τεχνολογία ProPILOT και e-Pedal. Εκτός από μια σειρά βελτιωμένων λειτουργιών ασφάλειας και συνδεσιμότητας που είναι ήδη διαθέσιμες σε όλες τις αγορές, οι πελάτες μπορούν πλέον να έχουν την προσθήκη Wi-Fi εντός αυτοκινήτου, Intelligent Blind Spot Intervention (IBSI) και Intelligent Rear View Mirror (IRVM).

Συνδέεται σε κάθε βήμα

Advertisement
Advertisement

Με τον σύγχρονο κόσμο εν κινήσει, η συνδεσιμότητα δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική. Το Leaf είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Nissan να προσφέρει τις προαιρετικές νέες υπηρεσίες Αυτοκινήτου Wi-Fi Hotspot που παρέχονται από την εταιρία τηλεπικοινωνιών «Orange», με τέσσερα προαιρετικά σχέδια διαθέσιμα που προσφέρουν κορυφαία κάλυψη. Η πλοήγηση και οι λήψεις δεδομένων υψηλής ταχύτητας διασφαλίζουν ότι έχετε πάντα πρόσβαση σε σημαντικά αρχεία εργασίας, όπου κι αν σας μεταφέρουν οι επαγγελματικές σας συναντήσεις. Το Σαββατοκύριακο, αυτές οι ίδιες δυνατότητες παρέχουν ταχεία ροή βίντεο για να διασκεδάζουν τα παιδιά στις οικογενειακές περιπέτειες.

Καινοτομία ασφάλειας

Advertisement

Η Nissan κατανοεί ότι η οικογενειακή ασφάλεια είναι επίσης υψίστης σημασίας, οπότε το ανανεωμένο Leaf προσθέτει τεχνολογικές αναβαθμίσεις τόσο στα μοντέλα 40kWh όσο και στα 62kWh, καθιστώντας την καθημερινή οδήγηση πιο ασφαλή. Το Intelligent Blind Spot Intervention (IBSI) έρχεται τώρα ως στάνταρ σε όλα τα πακέτα εξοπλισμού, ενεργοποιώντας αυτόματα τα φρένα για να σας κρατήσει στη λωρίδα όταν εντοπίσει, πως ο οδηγός κάνει επικίνδυνους ελιγμούς.

Τα μοντέλα με εξοπλισμό Tekna διαθέτουν επίσης την προσθήκη ενός Intelligent Rear View Mirror (IRVM), ο οποίος δίνει στον οδηγό «ψηφιακή όραση» μέσω μιας ενσωματωμένης οθόνης LCD. Οι εικόνες προβάλλονται από μια κάμερα υψηλής ανάλυσης τοποθετημένη στο πίσω μέρος του οχήματος για πλήρη και ανεμπόδιστη θέα στο πίσω μέρος. Το σύστημα δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες χάρη στο Auto Dimming για όλα τα επίπεδα φωτός, παρέχοντας καθαρή ορατότητα ακόμα και σε έντονο καλοκαιρινό ήλιο ή σε βροχερές χειμερινές νύχτες. Όταν οι ιδιοκτήτες θέλουν να ελέγχουν τα κατοικίδια ζώα τους ή τα παιδιά (στο πίσω κάθισμα), μπορούν να αλλάξουν τις λειτουργίες πίσω στον τυπικό καθρέφτη με μία απλή επαφή.

Advertisement

Απαντώντας στις απαιτήσεις των πελατών

Η προθυμία της Nissan να ακούσει τα σχόλια των καταναλωτών εμφανίζεται πλήρως στο Leaf του 2020 και αυτό τονίζεται στο τηλεσκοπικό τιμόνι που είναι πολυρυθμιζόμενο. Επιπλέον η ενίσχυση του μενού των αναβαθμίσεων τεχνολογίας περιλαμβάνει παρακολούθηση και έλεγχο λειτουργιών μέσω της εφαρμογής smartphone NissanConnect Services. Εκτός από τις ήδη διαθέσιμες λειτουργίες, όπως παρακολούθηση φόρτισης μπαταρίας και η απομακρυσμένη λειτουργία του κλιματιστικού, οι ιδιοκτήτες του ανανεωμένου Leaf μπορούν επίσης να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν τις πόρτες από το smartphone τους και να ρυθμίζουν ειδοποιήσεις για κινητά για να ενημερώνονται εάν το όχημα αφήνει μια προκαθορισμένη περιοχή ή υπερβαίνει μια καθορισμένη ταχύτητα. Νέα είναι η εισαγωγή του κομψού κεραμικού γκρι ως επιλογή χρώματος αμαξώματος, το οποίο διατίθεται επίσης με διχρωμία Pearl Black Metallic

Advertisement

Με την παραγωγή να έχει ξεκινήσει στα μέσα Νοεμβρίου, οι πελάτες δεν θα περιμένουν πολύ για το Leaf M.Y20 να φτάσει στους εκθεσιακούς χώρους.

Διαβάστε επίσης:

Nissan LEAF: Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Οδηγούμε την αγωνιστική εκδοχή του Nissan LEAF

Πρώτη δοκιμή: Nissan LEAF e+ 62 kWh – Με 528 χλμ. αυτονομία