Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για την Porsche Macan

Ελλάδα 22:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για την Porsche Macan

ΝΕΑ

Ανανέωση για την Porsche Macan

ΝΕΑ

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες δείχνουν αρκετά καθαρά τις μικρές αλλαγές στο αμάξωμα της Macan, για την οποία η Porsche έχει ανακοινώσει πως θα παρουσιαστεί και σε αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή προς τα τέλη του επόμενου έτους.

Advertisement
Advertisement

Με δεδομένο το ότι η Macan ανανεώθηκε το καλοκαίρι του 2018, οι αλλαγές δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εκτενείς.

Πιο σημαντικές φαίνονται οι διαφορές στην καμπίνα του μοντέλου, εκεί όπου το μοντέλο υιοθετεί το τιμόνι της νέας Panamera. Αντίστοιχα, στην κεντρική κονσόλα, η οθόνη που εντοπίζεται είναι ίδια με εκείνη της Cayenne, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την αντικατάσταση των φυσικών πλήκτρων με ψηφιακά, μέσα στα διάφορα μενού, πάνω στην οθόνη αφής. Οι διακόπτες υψηλής τεχνολογίας αντικαθιστούν επίσης τα κουμπιά κάτω από το σύστημα ψυχαγωγίας, ενώ πρέπει να πούμε πως όπως φαίνεται έχουν διατηρηθεί τα κουμπιά έντασης του ήχου και συντονισμού του ραδιοφώνου. Το νέο ηχοσύστημα προφανώς και θα είναι εφοδιασμένο με το πλέον πρόσφατο λογισμικό της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές στο αμάξωμα δεν είναι ιδιαίτερα αισθητές μια και περιορίζονται σε μικρές επεμβάσεις όπως φαίνεται και από το περιορισμένο καμουφλάζ στο πρωτότυπο των «κατασκοπευτικών» φωτογραφιών. Πιο ευδιάκριτες είναι οι αλλαγές στο πίσω μέρος, εκεί που βρίσκεται ένας νέας σχεδίασης προφυλακτήρας με ανακλαστήρες τοποθετημένους σε διαφορετικά σημεία από ότι συμβαίνει στην υπάρχουσα εκδοχή του μοντέλου. Οι επιλογές που έχουν γίνει για τους κινητήρες του μοντέλου παραμένουν ανεπιβεβαίωτες αλλά με βάση την έκταση του face lift, θα μπορούσαμε να πούμε πως δεν αναμένονται αλλαγές στη γκάμα των επιλογών που θα έχει κάποιος για κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η έκδοση του μοντέλου που αναμένεται να προστεθεί, είναι η αμιγώς ηλεκτρική. Οι προδιαγραφές της EV Macan παραμένουν άγνωστες αν και η Porsche έχει επιβεβαιώσει ότι δοκιμάζει μια τέτοια περίπτωση.

Διαβάστε ακόμα:

Advertisement

Ηλεκτρική η νέα Porsche Macan

Επίσημο ντεμπούτο της Porsche Macan GTS

Advertisement

Στα χέρια μας 5 από τις καλύτερες Porsche στην ιστορία της μάρκας