Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο ντεμπούτο της Porsche Macan GTS

Ελλάδα 15:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο ντεμπούτο της Porsche Macan GTS

ΝΕΑ

Επίσημο ντεμπούτο της Porsche Macan GTS

ΝΕΑ

Η Porsche λανσάρει μία νέα έκδοση του crossover μοντέλου της Macan, την GTS, η οποία τοποθετείται ανάμεσα στις S και Turbo.

Advertisement
Advertisement

Η ειδοποιός διαφορά της Macan GTS σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας βρίσκεται κάτω από το εμπρός καπό. Εκεί βρίσκεται τοποθετημένος ο twin-turbo V6 κινητήρας των 2,9 λίτρων, ο οποίος αποδίδει πλέον +20 ίππους, φτάνοντας αισίως τους 380 PS, με τη ροπή στη μέγιστη τιμή της να αγγίζει τα 52,9 kgm. Χάρη στις αυξημένες τιμές και στο αναβαθμισμένο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK η νέα Macan GTS μπορεί να επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 km/h σε 4,7 δευτερόλεπτα (στην έκδοση με το πακέτο Sport Chrono), ενώ η τελική ταχύτητά της φτάνει τα 261 km/h.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει αερανάρτηση, ζάντες RS Spyder Design 20 ιντσών, ενώ το σύστημα πέδησης περιλαμβάνει στάνταρ ατσάλινους δίσκους 360 mm εμπρός και 330 mm πίσω. Προαιρετικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δίσκους με επίστρωση καρβιδίου βολφραμίου (PSCB) είτε τα κεραμικά (PCCB). Στυλιστικά, η Macan GTS διαθέτει το πακέτο Sport Design, LED εμπρός φωτιστικά σώματα, κόκκινες δαγκάνες φρένων και η sport εξάτμιση. Στα εντός, κυριαρχούν οι επενδύσεις από δέρμα και alcantara, οι αλουμινένιες λεπτομέρειες, το ηχοσύστημα της Bose και η ασύρματη φόρτιση του smartphone. Η Porsche Macan GTS βρίσκεται ήδη διαθέσιμη στις εκθέσεις της εταιρείας, με την τιμή της (στην γερμανική αγορά) να ξεκινά από τις €77.880.