Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση εν όψει για το Range Rover Evoque

Ελλάδα 14:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση εν όψει για το Range Rover Evoque

ΝΕΑ

Ανανέωση εν όψει για το Range Rover Evoque

ΝΕΑ

To Evoque είναι αυτό που όρισε την σύγχρονη αισθητική των μοντέλων της Range Rover πριν από 12 χρόνια.

Advertisement
Advertisement

H Range Rover παρουσίασε τη δεύτερη γενιά τού Evoque το 2018 και πλέον έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία ανανέωσής του.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες από συναδέλφους στο εξωτερικό οι οποίοι εντόπισαν πρωτότυπα του επανασχεδιασμένου μοντέλου να έχουν ξεκινήσει δοκιμές εξέλιξης.

Το μοντέλο πρωτοπαρουσιάστηκε στην αγορά το 2011 και προκάλεσε αίσθηση με τη σχεδίασή του, καθώς όντως ήταν κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι είχαμε συνηθίσει ως τότε από τη Range Rover. Η ίδια αισθητική φιλοσοφία διατηρήθηκε και στη δεύτερη γενιά του.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στα καμουφλαρισμένα οχήματα με τα οποία πραγματοποιούνται οι δοκιμές εξέλιξης διακρίνονται αλλαγές στα εμπρός φώτα (τα οποία δείχνουν είναι μεγαλύτερων διαστάσεων, συγκριτικά), στη μάσκα (που μοιάζει να εμπεριέχει τετραγωνισμένη γρίλια) και μικρότερο αεραγωγό κάτω από αυτή.

Στο πίσω μέρος, το καμουφλάζ στο αμάξωμα των πρωτότυπων είναι έντονο και αποτρέπει στους παριστάμενους να διακρίνουν τις όποιες αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον όχημα παραγωγής.

Advertisement

Ακόμα δεν υπάρχει οποιαδήποτε πληροφόρηση για τις διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό ή για στους κινητήρες με τους οποίους θα διατίθεται η επανασχεδιασμένη έκδοση του Evoque. Πάντως, σε ό,τι αφορά στον εξοπλισμό του αναμένεται να υπάρχει αναβάθμιση, όπως και αντίστοιχη επικαιροποίηση του συστήματος infotainment.

Η ουσία είναι πως η συγκεκριμένη αναβάθμιση του αυτοκινήτου προσήκει περισσότερο σε αλλαγές που μορφοποιούν ένα «model year» (όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη τακτική), συνεπώς θα είναι περιορισμένες.

Advertisement

Κι αυτό επειδή στελέχη τής Range Rover έχουν ανακοινώσει ότι σε περίπου δύο χρόνια θα παρουσιαστεί η τρίτη γενιά τού μοντέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το σούπερ Range Rover Sport SV
Jaguar Land Rover: Νέα εποχή, νέο λογότυπο
Range Rover Evoque L: Νέα έκδοση με μακρύ μεταξόνιο