Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι κάτοχοι Range Rover κοιμούνται πλέον ήσυχοι

Ελλάδα 10:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι κάτοχοι Range Rover κοιμούνται πλέον ήσυχοι

ΝΕΑ

Οι κάτοχοι Range Rover κοιμούνται πλέον ήσυχοι

ΝΕΑ

Είχε ρημάξει τα Range Rover και όχι μόνο, η σπείρα που συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία…

Advertisement
Advertisement

Διάφορα αντικείμενα και πολύτιμα υλικά που σχετίζονται με την εγκληματική δραστηριότητα της ομάδας βρέθηκαν στην γιάφκα τους.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν πολλά κλεμμένα αυτοκίνητα υψηλής αξίας κυρίως Range Rover, εξαρτήματα αυτοκινήτων, καθώς και εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν για την αλλαγή των αριθμών κυκλοφορίας και την παραποίηση των στοιχείων των οχημάτων.

Η αστυνομία πιστεύει ότι η σπείρα είχε εξειδικευμένο προσωπικό που ήξεραν από Range Rover  από για την κλοπή τους και την παραποίηση των στοιχείων τους και την πώλησή σε τρίτους. Επιπλέον, υποπτεύονται ότι η ομάδα είχε εγκαταστάσεις για την επισκευή και τη μετατροπή των κλεμμένων αυτοκινήτων προτού τα πουλήσουν.

Advertisement
Advertisement

Πιο συγκεκριμλενα έχει επιχείρηση προγραμματισμού ηλεκτρονικών συστημάτων και εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στη Νέα Ιωνία, ιδιοκτησίας 40χρονου μέλους της οργάνωσης, στην οποία γίνονταν όλη η δουλειά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 40χρονος εμπλέκεται στη λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης, παρέχοντας υποστήριξη στη διάπραξη των κλοπών και την πώληση των κλεμμένων αυτοκινήτων. Μετά την απολογία του, ο άνδρας προφυλακίστηκε, καθώς οι αρχές θεώρησαν ότι υπήρχε κίνδυνος επαναληψιμότητας των εγκληματικών πράξεων.

Μετά τη σύλληψη των μελών της σπείρας, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει και άλλους συνεργούς και να αποκαλύψει το πλήρες μέγεθος της εγκληματικής οργάνωσης.

Advertisement

Στο… συνεργείο του 40χρονου βρέθηκαν: 225 εγκέφαλοι αυτοκινήτων, ιαγνωστικά μηχανήματα και ειδικευμένος εξοπλισμός για κλοπές οχημάτων, πλήθος κλειδιών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, δύο μαχαίρια, φωτοβολίδες.


AKOMA:

Σαρώνει ο νέος τρόπος κλοπής αυτοκινήτων: Επιλέγουν Γυναίκες με παιδιά (+video)
Leclerc: Πήρε στο κυνήγι τους κλέφτες με την Ferrari του! (+video)
«The… κόπανοι» στην πραγματική ζωή: Κλέφτες με Tesla…

Advertisement