Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Αν ο Frankenstein είχε Porsche 911

Ελλάδα 17:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αν ο Frankenstein είχε Porsche 911

Mobility

Αν ο Frankenstein είχε Porsche 911

Mobility

Το δημιούργημα του ΜΙΤ, έχει πλαίσιο από 911 του 1975, αμάξωμα από 993 Carrera και… μπαταρίες που κάνουν αυτή την ιδιαίτερη Porsche, ηλεκτρική με ένα ιδιαίτερο τρόπο.

Advertisement
Advertisement

Η 993 είναι μια από τις πλέον περιζήτητες Porsche 911 και τα καλά διατηρημένα μοντέλα, έχουν αρχίσει και τιμώνται στις διεθνείς αγορές σε ιδιαίτερα υψηλά νούμερα. Η συγκεκριμένη που έχουμε εδώ, προφανώς και δεν είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις.

Είναι ένα δημιούργημα του τμήματος του ΜΙΤ που ασχολείται με τα ηλεκτρικά οχήματα και της PhenomenArts. Έχει το πλαίσιο από 911 Targa του 1975 και αμάξωμα από 993 και έχει μετατραπεί σε αμιγώς ηλεκτρική, με την εποπτεία και τη χρηματοδότηση του Christopher Jenney που είναι διάσημος καλλιτέχνης στη μουσική βιομηχανία των ΗΠΑ. Η ισχύς προέρχεται από 64 μπαταρίες 200 Ah, οι μισές από τις οποίες είναι τοποθετημένες μπροστά και οι άλλες μισές στο πίσω μέρος για βέλτιστη κατανομή βάρους.

Advertisement
Advertisement

Η κίνηση του αυτοκινήτου πραγματοποιείται με τη χρήση 4 ηλεκτροκινητήρων και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, εκτός των μετατροπών που απαιτήθηκαν για να «χωρέσουν» όλα τα νέα στοιχεία του αυτοκινήτου, η συγκεκριμένη 911 δεν θυμίζει σε τίποτα μοντέλο της Porsche και στην καμπίνα όπου οι οθόνες και τα tablet έχουν τον πρώτο λόγο. Το αυτοκίνητο είναι πλήρως λειτουργικό και έχει κάνει μερικές επίσημες εμφανίσεις, σε ένα φεστιβάλ μουσικής, καθώς και στο «Porsche Day» του Μουσείου Αυτοκινήτου Larz Anderson, όπου κέρδισε την κατηγορία «Best Modified».

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Πως επισκευάζεται η ανάρτηση της Porsche Cayenne Turbo S (VIDEO)

Advertisement

Φυτικές ίνες για το αμάξωμα της Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport MR

Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition (VIDEO)

 

Advertisement