Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche’s 911 Targa 4S Heritage Design Edition (VIDEO)

Ελλάδα 16:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Porsche’s 911 Targa 4S Heritage Design Edition (VIDEO)

ΝΕΑ

Porsche’s 911 Targa 4S Heritage Design Edition (VIDEO)

ΝΕΑ

Τον περασμένο Ιούνιο, η Porsche παρουσίασε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition και τώρα κυκλοφόρησε ένα βίντεο που παρουσιάζει το αυτοκίνητο και τη διαδικασία πίσω από τη δημιουργία του.

Advertisement
Advertisement

Το σύντομο video με τίτλο «The Understanding of Coolness», προσφέρει μια «πιο κοντινή» ματιά στο αυτοκίνητο καθώς και την ιστορία του Porsche Exclusive.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η 911 Targa 4S Heritage Design Edition είναι εντυπωσιακή και με μόλις 992 αυτοκίνητα να προκύπτουν από τη γραμμή παραγωγής, μάλλον το concept αυτό θα έχει και συνέχεια για να δημιουργηθεί γκάμα μοντέλων στη συγκεκριμένη έκδοση. Το μοντέλο περιορισμένης έκδοσης είναι φινιρισμένο με χρώμα Cherry Metallic, ενώ για το εσωτερικό, έχει επιλεγεί το λευκό χρώμα- εμπνευσμένο από το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η έκδοση Heritage Design περιλαμβάνει επίσης ένα χαρακτηριστικό στοιχείο από την Porsche του 1963 στον μπροστινό προφυλακτήρα, χρυσά σήματα Targa και ένα σετ τροχών Carrera Exclusive Design 20 και 21 ιντσών που πίσω τους «κρύβουν» δαγκάνες με μαύρη βαφή.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche Exclusive δεν άφησε καμία προσπάθεια κατά τη δημιουργία της περιορισμένης έκδοσης και στολίζει την καμπίνα με δερμάτινο κόκκινο και κρεμ δέρμα. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων έχει επιλεγεί για να θυμίζει την 356 και συμπληρώνεται από δέρμα και ύφασμα από μικροίνες στην οροφή, ενώ κάθε ένα από τα 992 αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν, θα έχουν την αριθμημένη πλακέτα στην καμπίνα και το χρονόμετρο Sport Chrono με πράσινο φωτισμό. Δεν έχουν γίνει αλλαγές στο σύστημα μετάδοσης κίνησης, κάτι που σημαίνει πως η 911 Targa 4S Heritage Design Edition διαθέτει twin turbo 3.0-λίτρων 6κύίνδρο επίπεδο κινητήρα, με απόδοση 450 ίππους. Αυτός ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα οκτατάχυτο κιβώτιο PDK διπλού συμπλέκτη που στέλνει τη ροπή του κινητήρα και στους τέσσερις τροχούς.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

H Porsche 911 Targa 4S Heritage Edition

Ανανέωση για την Porsche Macan

Advertisement

Porsche 911 Turbo S από τη Manhart με 850 ίππους