Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς κατέληξε έτσι αυτή η Porsche;

Ελλάδα 13:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς κατέληξε έτσι αυτή η Porsche;

ΝΕΑ

Πώς κατέληξε έτσι αυτή η Porsche;

ΝΕΑ

Κάθε Porsche της Gunther Werks είναι μία εξατομικευμένη και ξεχωριστή κατασκευή. Η συγκεκριμένη έχει δει και καλύτερες μέρες.

Advertisement
Advertisement

Η Gunther Werks έχει γίνει γνωστή για τον μοναδικό τρόπο που έχει να αποκαθιστά ή να αναπαλαιώνει μία κλασική ή ταλαιπωρημένη Porsche. Αυτή τη φορά, η υπόθεση αφορά μία αναπαλαιωμένη 911 η οποία σε μία άτυχη στιγμή υπέστη μεγάλες ζημιές στην Laguna Seca.

Η 911 έκανε δοκιμές με τον Patrick Long στο τιμόνι, μέχρι που ο οδηγός έχασε τον έλεγχο καθώς πίεζε το αυτοκίνητο στην πίστα της Καλιφόρνια και βίωσε μία σφοδρή σύγκρουση. Η Gunther Werks ενημέρωσε γρήγορα πως ο Long είναι καλά, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το συμβάν.

Να τονίσουμε, ότι οι δοκιμές γίνονταν στο πλαίσιο της εξέλιξης μίας νέας 993 Turbo 750 ίππων. Η εταιρεία από την Καλιφόρνια ρωτήθηκε σχετικά με το γεγονός και απάντησε με μία ανακοίνωση στο Instagram.

Advertisement
Advertisement

Μέρος αυτής ανέφερε: «Δυστυχώς, η δεύτερη μέρα δοκιμών μας διακόπηκε απότομα, όταν η GW Mule έφυγε εκτός πίστας και υπέστη ζημιές. Ωστόσο, πετύχαμε τους στόχους μας και θέσαμε τους χρόνους μας. Τα αυτοκίνητα επισκευάζονται και τα μαθήματα που παίρνουμε είναι σημαντικα. Χαιρόμαστε που όλοι είναι καλά και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στα κεντρικά μας, για να εφαρμόσουμε όλα όσα μάθαμε αυτήν την εβδομάδα, ενόψει του επόμενου track day».

Η Gunther Werks Turbo που εξελίσσεται θα βασίσει το αμάξωμά της στην γνήσια 993, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματος αναμένεται να είναι από ανθρακονήματα. Η τιμή του αυτοκινήτου υπολογίζεται πως είναι στο περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια.