Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αν δεν μπορείς να την αποκτήσεις, φτιάξ’την

Ελλάδα 16:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αν δεν μπορείς να την αποκτήσεις, φτιάξ’την

ΝΕΑ

Αν δεν μπορείς να την αποκτήσεις, φτιάξ’την

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz CLK GTR είναι ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ και με μόλις 28 μονάδες, είναι και ένα από τα πιο σπάνια. Αυτό όμως δεν φάνηκε να πτοεί τον ιδιοκτήτη μιας E-Class (W210) που έκανε ότι μπορούσε για… να της αλλάξει τα φώτα.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο δείγμα αντίστροφης έμπνευσης και πιστοποιημένης αεροδυναμικής κατωτερότητας, εντοπίστηκε σε ανοιχτό πάρκινγκ στις ΗΠΑ, όπου με συνοπτικές διαδικασίες απαθανατίστηκε για τα περαιτέρω.

Οι φωτογραφίες του ταλαίπωρου αυτού δείγματος του που μπορεί να φτάσει ο ανθρώπινος νους, κάνουν το γύρω του διαδικτύου και αξίζει να ακολουθήσει κανείς τα «χνάρια» της για να δει τα σχόλια όλων όσοι τη βλέπουν. Ο ιδιοκτήτης ήθελε προφανώς μια CLK GTR αλλά μάλλον… δεν έβρισκε γιατί κατασκευάστηκαν ελάχιστες. Ίσως και να του έπεφτε ακριβή αν την έβρισκε, μια και είχε τιμή άνω των 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων όταν πρωτοεμφανίστηκε, καθιστώντας την απρόσιτη για πολλούς. Ωστόσο, ο εν λόγω ένθερμος θαυμαστής της, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του εκδοχή της CLK GTR… με εμφανώς μικρότερο οικονομικό προϋπολογισμό.

Advertisement
Advertisement

Φαίνεται ότι είναι μια E-Class W210 (1995-2002) και έχει στολιστεί με ένα αμάξωμα που προσπαθεί να μιμηθεί αυτό της CLK GTR. Στο μπροστινό μέρος, το αυτοκίνητο διαθέτει έναν προφυλακτήρα εμπνευσμένο από το CLK GTR που περιλαμβάνει τμήματα στις πλευρές που μιμούνται τους πραγματικούς αεραγωγούς του αυτοκινήτου. Από το πλάι, διακρίνονται οι τροχοί με τις πολλές ακτίνες, καθώς και οι ογκώδεις πλευρικές «φούστες». Ίσως οι πιο σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει στο πίσω μισό του αυτοκινήτου, όπου οι πίσω πόρτες έχουν –είτε αφαιρεθεί ή καλυφθεί και- αντικατασταθεί με ψεύτικες εισαγωγές αέρα. Υπάρχει επίσης μια προέκταση της ουράς, όπως στην αγωνιστική CLK GTR, καθώς και μια τεράστια πίσω πτέρυγα, ενώ οι τροποποιήσεις ολοκληρώνονται με τους after market πλευρικούς καθρέφτες και τον πολύ επιτυχημένο αεραγωγό στην οροφή. Σίγουρα κυκλοφορεί και γίνεται θέμα συζήτησης το συγκεκριμένο δείγμα επεμβατικής αποτυχίας.

Δείτε ακόμα:

To πιο “άγριο” Dodge Viper είναι… εξάτροχο! (VIDEO)

Advertisement

H χαμηλωμένη Cullinan της Wald, είναι κάπως αστεία

Έτσι καταστρέφεις από αγάπη μια Aston Martin DB 11

Advertisement