Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πιο «άγριο» Dodge Viper έχει τέσσερις πίσω τροχούς (VIDEO)

Ελλάδα 5:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πιο «άγριο» Dodge Viper έχει τέσσερις πίσω τροχούς (VIDEO)

ΝΕΑ

Το πιο «άγριο» Dodge Viper έχει τέσσερις πίσω τροχούς (VIDEO)

ΝΕΑ

Στην Ιαπωνία υπάρχει ένα Dodge Viper που δεν μοιάζει με κανένα άλλο και μάλλον, θα τολμήσουμε να πούμε πως είναι το πιο ακραίο δείγμα «βελτίωσης» που έχουμε δει σε αυτοκίνητο του είδους.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο Viper κυκλοφορεί στην Ιαπωνία εδώ και αρκετά χρόνια αλλά τώρα τράβηξε την προσοχή μας, κυρίως με το video που κυκλοφόρησε εξαιτίας των φωτογραφιών που το δείχνουν με 4 τροχούς στον πίσω άξονα.

Είναι βαμμένο σε μια σκοτεινή απόχρωση ματ πράσινου και έχει διάφορα αυτοκόλλητα σαν να είναι στρατιωτικό όχημα των ΗΠΑ. Σε ένα video που γυρίστηκε το 2017, φαινόταν σε μεγάλο βαθμό το ίδιο όπως τώρα αλλά όπως δείχνουν αυτές οι νέες φωτογραφίες, έχουν γίνει κάποιες επιπλέον τροποποιήσεις. Πέρα από τη βαφή, μία από τις πιο εμφανείς διαφορές μεταξύ αυτού του Viper και της κανονικής μορφής του μοντέλου, είναι τα φουσκώματα στα φτερά. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο μπροστινό spoiler, καθώς επίσης και μια ειδικής σχεδίασης οροφή που ταιριάζει με το καπό του κινητήρα. Το Dodge Viper του 2017, το αυτοκίνητο εμφανιζόταν με τροχούς 20 ιντσών με τεράστια ελαστικά 345/25 μπροστά και 475/25 πίσω.

Advertisement
Advertisement

Στην πιο πρόσφατη μορφή του συγκεκριμένου ωστόσο, αυτοί οι γιγαντιαίοι πίσω τροχοί έχουν αντικατασταθεί με μια αμφιλεγόμενη επιλογή που θέλει «διπλούς» τροχούς, στα πρότυπα των heavy duty ημιφορτηγών που συναντώνται στην αγορά των ΗΠΑ. Για να φιλοξενήσει τους πρόσθετους πίσω τροχούς, τα φτερά διαθέτουν τώρα επεκτάσεις που είναι ακόμα πιο μεγάλες και διαθέτουν ακόμη και δικά τους φώτα φρένων και ανακλαστήρες. Έτσι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες πάντως, είναι πολύ πιθανό να μην χωράει στο διάδρομων των διοδίων- κάτι που στο video, με το προηγούμενο set up που είχε δύο πίσω τροχούς, ήταν κάτι που το «κατάφερνε» οριακά.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Απρόσεκτος οδηγός κάνει άλμα που θα ζήλευαν και οι Dukes (VIDEO)

H αγάπη για το Dodge Viper είναι παντοτινή

Advertisement

Σκίτσο για την αναβίωση του Dodge Viper