Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άλμα με Supra για διαφήμιση της Toyota (+video)

Ελλάδα 1:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άλμα με Supra για διαφήμιση της Toyota (+video)

ΝΕΑ

Άλμα με Supra για διαφήμιση της Toyota (+video)

ΝΕΑ

Η Toyota φαίνεται πως έχει κάνει σημαντικά βήματα στην αλλαγή της προσέγγισης του αγοραστικού κοινού και αυτό αποδεικνύεται για άλλη μια φορά με τη διαφήμιση που ετοιμάζει και στην οποία φαίνεται μια Supra να κάνει ένα μεγάλο άλμα.

Advertisement
Advertisement

Η κατάληξη μπορεί να είναι πάνω σε χαρτόκουτα, ωστόσο το άλμα της Toyota Supra είναι αναμφίβολα ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Πάντα ήταν και πάντα θα είναι ενδιαφέρον από κάθε άποψη να βλέπουμε άλματα με αυτοκίνητα. Είτε μιλάμε για τους Dukes of Hazzard, είτε για διαφημιστικό της Toyota όπως συμβαίνει τώρα, όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα αυτοκίνητα έστω και λίγο, θα βρούμε το χρόνο να δούμε ένα video με δράση τέτοιου είδους. Στο διαφημιστικό σποτ με τίτλο «The Pitch» που αφορά στην ανανεωμένη GR Supra, οι γωνίες λήψεις και η γενικότερη κινηματογραφική κάλυψη του άλματος, κάνει το αποτέλεσμα να μοιάζει με σκηνή από ταινία δράσης με αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Το χρώμα της Supra και το σκηνικό που έχει στηθεί γύρω από το άλμα, παραπέμπουν έστω και αμυδρά, στην πρώτη ταινία από τη σειρά «Fast and Furious» η οποία φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια από την πρώτη της προβολή. Η ράμπα για το άλμα και το ειδικό είδος σκόνης που χρησιμοποιήθηκε, δίνει όπως φαίνεται και στο video που έχουμε εδώ ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Φυσικά όλα υπολογίστηκαν μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και η πιο ενδιαφέρουσα από αυτές που χρειάστηκε αρκετή δουλειά για το γύρισμα, ήταν η περιοχή προσγείωσης στην οποία είχαν τοποθετηθεί κουτιά από χαρτόνι που ο ρόλος τους είναι να επιβραδύνουν όσο πιο ομαλά γίνεται την προσγείωση του αυτοκινήτου μετά το άλμα.

Ο Andy Bell ήταν ο οδηγός της πορτοκαλί GR Supra που όπως αναφέρεται ήταν σχεδόν εργοστασιακή, χωρίς ιδιαίτερες επεμβάσεις, πέραν του κλωβού για την ασφάλεια του οδηγού, του καθίσματος bucket με τις ζώνες ασφαλείας έξι σημείων και του επιπλέον βάρους στο χώρο των αποσκευών για την ισορροπία του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια του άλματος. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μετά την προσγείωση το αυτοκίνητο δεν είχε ιδιαίτερα μεγάλες ζημιές, κάτι που αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της πολύ καλής και ποιοτικής κατασκευής του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Toyota: «Είναι πολύ νωρίς για τα ηλεκτρικά»
Τιμή-ρεκόρ για την Toyota Supra του «Fast And Furious» (+video)
Το Toyota Hilux σε «ελεύθερη πτώση» (+video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement