ΝΕΑ

Αλλάζουν όλα στη βάση της Mercedes – Τι θα δούμε στο Μόναχο

Ελλάδα 18:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλάζουν όλα στη βάση της Mercedes – Τι θα δούμε στο Μόναχο

ΝΕΑ

Αλλάζουν όλα στη βάση της Mercedes – Τι θα δούμε στο Μόναχο

ΝΕΑ

Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο η Έκθεση Αυτοκινήτου και τα στελέχη της Mercedes-Benz ανακοίνωσαν ποια νέα μοντέλα πρόκειται να παρουσιάσουν σε αυτή.

Advertisement
Advertisement

Με σταδιακό ρυθμό, οι εκθέσεις αυτοκινήτου επανέρχονται στο προσκήνιο έπειτα από την κρίση που αντιμετώπισαν εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού (αλλά και του υψηλού κόστους για τους συμμετέχοντες σε αυτές).

Η Mercedes-Benz γνωστοποίησε τι θα έχει στο περίπτερό της στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου η οποία θα διεξαχθεί μεταξύ 5-10 Σεπτεμβρίου.

Η γερμανική εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει το πρωτότυπο ενός καινούργιου μοντέλου της το οποίο θα δείχνει τη μορφή της νέας αμιγώς ηλεκτροκίνητης έκδοσης της CLA (αρχική φωτογραφία).

Advertisement
Advertisement

Οι άνθρωποι της Mercedes-Benz έχουν ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές εξέλιξης και η επίσημη παρουσίασή της αναμένεται να γίνει εντός του 2025, όπως έχει γίνει γνωστό.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η νέα CLA θα αποτελέσει το entry-level μοντέλο της μάρκας αφού οι A-Class και B-Class δεν θα έχουν νέα γενιά.

Advertisement

Σύμφωνα με την εταιρεία, «το νέο πρωτότυπο θα αποκαλύπτει το όραμα της Mercedes-Benz για ένα όχημα που θα πρωτοπορεί στην κατηγορία του χάρη στην κορυφαία καινοτομία, στον σχεδιασμό και στην ψηφιακή εμπειρία χρήστη».

Εκτός αυτού, θα παρουσιάσει τις ανανεωμένες αμιγώς ηλεκτροκίνητες EQA, EQB και EQV, ενώ τα στελέχη της θα επιδεικνύουν στους επισκέπτες τις τεχνολογίες που έχει αναπτύξει για τα σύγχρονα μοντέλα της.

Advertisement

Επίσης, θα εξηγούν το πρόγραμμα ολιστικής προσέγγισης αναφορικά με την οικιακή φόρτιση των ηλεκτρικών και εξηλεκτρισμένων μοντέλων της με σκοπό να λύσουν όποιες απορίες υπάρχουν αλλά και να προσελκύσουν νέους πελάτες.

Πρωτότυπο Mercedes-Benz Vision One-Eleven

Επιπλέον, όσοι επισκέπτες της Έκθεσης το επιθυμούν θα μπορούν να πραγματοποιήσουν μια σύντομη διαδρομή ως επιβάτες με κάποιο από τα 30 διαθέσιμα προς τούτο αυτοκίνητά της τα οποία θα ξεκινούν από τον χώρο της έκθεσης και θα κάνουν μια συγκεκριμένη διαδρομή.

Τέλος, η Mercedes-Benz ανακοίνωσε ότι θα επιδείξει, επίσης, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο Vision EQXX το οποίο διαθέτει τεχνολογίες οι οποίες πρόκειται να περάσουν σταδιακά στα μοντέλα παραγωγής της, καθώς και το (επίσης) αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο Vision One-Eleven, το εντυπωσιακό όχημα που έχει σκοπό να συνδέσει το παρελθόν της εταιρείας με το μέλλον της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mercedes CLE Cabriolet: Οι πρώτες εικόνες
Ποιο νέο στοιχείο θα έχει η επόμενη S-Class
Αυτή η Mercedes είναι κυριολεκτικά μοναδική!