Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αλλάζει σχεδιαστική φιλοσοφία στο νέο Q3 η Audi

Ελλάδα 21:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλάζει σχεδιαστική φιλοσοφία στο νέο Q3 η Audi

ΝΕΑ

Αλλάζει σχεδιαστική φιλοσοφία στο νέο Q3 η Audi

ΝΕΑ

Η Audi προχωράει με γοργούς ρυθμούς προς την αποκάλυψη του νέου Q3 το οποίο θα έχει στοιχεία από e-tron.

Advertisement
Advertisement

Οι πρώτες ψηφιακές εικόνες που διέρρευσαν από το πολυαναμενόμενο Audi Q3 έδωσαν τροφή για σκέψη σε φίλους και αντιπάλους της μάρκας. Από την άλλη, η φαντασία των σχεδιαστών αμέσως ενεργοποιήθηκε κάνοντάς τους να δώσουν τα πρώτα σχέδια του πως μπορεί να είναι το πολυαναμενόμενο SUV της Audi.

Το Kolesa.ru ήταν το πρώτο που αποτύπωσε ψηφιακά το πως θα είναι το νέο Q3 λαμβάνοντας υπόψη τα επίσημα ψηφιακά σχέδια teaser που κυκλοφόρησαν από την Audi. Ο γνωστός σχεδιαστής δανείστηκε αρκετά στοιχεία από το νέο Q4 e-tron θέλοντας να κάνει μοντέρνο και εκλεπτυσμένο το αυτοκίνητο, διατηρώντας όμως την ταυτότητα που έχει δώσει η Audi στα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία του σχεδίου είναι ότι η θύρα φόρτισης βρίσκεται στο εμπρός φτερό από την πλευρά του συνοδηγού. Αυτό παραπέμπει σε μια Plug-In υβριδική έκδοση η οποία αναμένεται να έχει ηλεκτρική αυτονομία σχεδόν 100 χιλιομέτρων. Η πλατφόρμα πάνω στην οποία θα πατήσει το νέο Audi Q3 θα είναι η MQB Evo της Volkswagen, πάνω στην οποία θα δημιουργηθεί και το νέο Tiguan.

Το Audi Q3 είναι ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα στην γκάμα της γερμανικής μάρκας. Υπάρχουν αγορές στις οποίες το Q3 είναι στην κορυφή των πωλήσεων της Audi και από τη στιγμή που τα μικρότερα A2 και Q2 δεν θα συνεχίσουν την πορεία τους, η νέα γενιά του Q3 αποκτά ακόμα περισσότερο κύρος. Το νέο Q3 αναμένεται να παρουσιαστεί στο δεύτερο μισό του 2024 και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ουγγαρίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτική δοκιμή: Audi Q2 35 TFSI S tronic vs DS 3 1.2 EAT8
Το Audi R8 θα επιστρέψει ως ηλεκτρικό
H Audi έχει νέο κέντρο για crash tests

Advertisement