Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα πιο δυναμικά μοντέλα υπόσχεται η McLaren

Ελλάδα 19:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ακόμα πιο δυναμικά μοντέλα υπόσχεται η McLaren

ΝΕΑ

Ακόμα πιο δυναμικά μοντέλα υπόσχεται η McLaren

ΝΕΑ

Η εξέλιξη του υβριδικού συστήματος που θα χρησιμοποιεί η McLaren στα μελλοντικά της μοντέλα, εξασφαλίζει ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Το νέο υβριδικό σύστημα είναι προϊόν της τεχνογνωσίας που έχει αποκτήσει η McLaren από την εμπλοκή της στο ανταγωνιστικό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Από την ίδια την εταιρεία προκύπτει πως το νέο υβριδικό σύστημα που σχεδιάζει, θα ζυγίζει 70 τοις εκατό λιγότερο από το υπάρχον και θα συνδυάζεται με ένα νέο V8 που από κοινού θα εμφανίζουν σημαντικά αυξημένη απόδοση. Το σύνολο εξελίσσεται «εσωτερικά» από τη McLaren, η οποία στοχεύει να το παρουσιάσει με το νέο της μοντέλο που είναι ήδη στα σκαριά.

Τα ηλεκτρικά εξαρτήματα της υβριδικής μονάδας, όπως είπαμε θα ζυγίζουν περίπου 70 τοις εκατό λιγότερο από το τρέχον σύστημα παραγωγής και το σύστημα μετάδοσης θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε σε ένα νέο διθέσιο υπεραυτοκίνητο εμπνευσμένο από τη Formula 1. Ολόκληρη η μονάδα κίνησης του μοντέλου, θα συνδέεται πάνω σε ένα πλαίσιο μονοκόκ από ανθρακόνημα, στο οποίο θα είναι ενσωματωμένες και οι πλάτες καθισμάτων.

Advertisement
Advertisement

Έτσι θεωρητικά θα εξασφαλίζεται καλύτερη εικόνα σε ότι έχει να κάνει με την ακαμψία του συνόλου, ενώ την ίδια στιγμή το βάρος θα είναι συγκριτικά περιορισμένο. Παράλληλα, ένα ακόμα στοιχείο που έχει ενδιαφέρον για τη McLaren, είναι πως όλο και φουντώνουν οι φήμες που τη θέλουν να εξελίσσει τετράθυρο σεντάν μοντέλο που θα έχει θέσεις για τέσσερις επιβάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρεμιέρα για τη νέα McLaren 750S
Τι κάνει μια McLaren 1.000 ίππων απέναντι στο Τesla Model S Plaid; (+video)
Η Novitec βάζει σε τροχιά την McLaren Elva