Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα μια μικρή γεύση από το νέο VW Amarok (+video)

Ελλάδα 7:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα μια μικρή γεύση από το νέο VW Amarok (+video)

ΝΕΑ

Ακόμα μια μικρή γεύση από το νέο VW Amarok (+video)

ΝΕΑ

Το νέο Amarok θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 7 Ιουλίου, ωστόσο η Volkswagen δημοσίευσε κάποια βίντεο που δείχνουν λίγο τη εξωτερική σχεδίαση του επερχόμενου pick-up.

Advertisement
Advertisement

Αν και δεν έχουμε πολλά να δούμε από το βίντεο, το Amarok σίγουρα θα είναι πιο δυναμικό, κρίνοντας από τα νεύρα πάνω από τα εμπρόσθια φτερά. Ακόμα, το γνωστό επαγγελματικό όχημα της Volkswagen πρόκειται να υιοθετήσει τα πιο στενά και επιθετικά φωτιστικά σώματα που έχουμε δει στα νέα μοντέλα της φίρμας.

Παράλληλα, η Volkswagen ανακοίνωσε ότι το νέο Amarok θα έχει μια μεγάλη ποικιλία από νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, καθώς και ελαστικά για όλα τα τερέν. Τα τελευταία υπόσχονται την ελευθερία που θέλει να νιώθει κανείς με το pickup και να μπορεί να ορμήσει σε μια εκτός δρόμου διαδρομή χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Advertisement
Advertisement

Αναφορικά με το εσωτερικό, η καμπίνα θα είναι άνετη και ευχάριστη, ενώ το infotainment θα αποτελείται από οθόνες αφής 10 και 12 ιντσών. Φυσικά, θα δανειστεί ολόκληρη τη σουίτα ασφαλείας από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της γερμανικής μάρκας (πάνω από 30 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού).

Κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας V6 diesel 3.000 κυβικών, που κατά δήλωση της VW θα διαθέτει «πολύ ισχύ και ροπή». Αριθμητικά αυτό μεταφράζεται σε 250 ίππους, ενώ τη βάση θα αποτελούν τετρακύλινδρα σύνολα πετρελαίου 2.000 κυβικών που θα φτάνουν μέχρι και τους 210 ίππους.

Η επίσημη αποκάλυψη αναμένεται να γίνει στις 7 Ιουλίου και το λανσάρισμα προγραμματίστηκε στο τέλος του έτους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Volkswagen Amarok: Teaser με θέμα τους… διακόπτες (+video)
Το νέο Volkswagen Amarok έχει εντυπωσιακή οθόνη
Ακόμα ένα teaser για το VW Amarok