Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αγωνιστικό Land Rover Defender για τα 60 χρόνια James Bond

Ελλάδα 13:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αγωνιστικό Land Rover Defender για τα 60 χρόνια James Bond

ΝΕΑ

Αγωνιστικό Land Rover Defender για τα 60 χρόνια James Bond

ΝΕΑ

O James Bond γίνεται… 60άρης και μαζί του γιορτάζει η Land Rover που έντυσε ένα αγωνιστικό Defender με τα χρυσά λογότυπα του 007.

Advertisement
Advertisement

Το επετειακό SUV θα λάβει μέρος στο Bowler Defender Challenge της Βόρειας Ουαλίας ανάμεσα σε άλλες έντεκα αγωνιστικές ομάδες.

Πίσω από το τιμόνι του Defender για τον απαιτητικό off road αγώνα δεν θα βρίσκεται φυσικά ο Daniel Craig όπως πολλοί θα ήθελαν, αλλά ένας πολύ καλύτερος οδηγός. Ο κασκαντέρ των τριών τελευταίων ταινιών Quantum of Solace, Skyfall και No Time to Die, Μαρκ Χίγκινς θα αναλάβει τον νέο του απαιτητικό ρόλο.

Advertisement
Advertisement

Ο βρετανός έχει στεφθεί τρείς φορές πρωταθλητής σε ράλι και φιλοδοξεί να κάνει ότι και στις ταινίες με το βελτιωμένο Defender. Αυτό φέρει τον P300 Ingenium απόδοσης 300 ίππων και 400 Nm ροπής, ενώ το αμάξωμα έχει υποστεί παρεμβάσεις στις αναρτήσεις, την εξάτμιση και σε ενίσχυση του πλαισίου.

Τα ελαστικά του είναι «σκληροπυρηνικά» για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο τερέν της διαδρομής (κυρίως χαλίκι), με το πακέτο «007» να ολοκληρώνεται από τα χρυσά αυτοκόλλητα με τους τίτλους όλων των ταινιών του James Bond.

Advertisement

Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Land Rover συνδέει το όνομα της με το δημοφιλέστερο sequel όλων των εποχών, καθώς πέρσι είχε λανσάρει το Defender V8 Bond Edition. Το συλλεκτικό SUV κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με την πρεμιέρα του No Time to Die και η παραγωγή του περιορίστηκε σε 300 «κομμάτια», το καθένα εκ των οποίων κοστολογήθηκε στα 115.000 δολάρια.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Και πάλι με Aston ο Bond τον Οκτώβριο (+video)
Έτσι θα είναι το οκταθέσιο Land Rover Defender
Η Bowler παρουσιάζει το αγωνιστικό Land Rover Defender