Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Land Rover Defender V8 Bond Edition για τους λάτρεις του 007

Ελλάδα 18:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Land Rover Defender V8 Bond Edition για τους λάτρεις του 007

ΝΕΑ

Land Rover Defender V8 Bond Edition για τους λάτρεις του 007

ΝΕΑ

Με την υπογραφή του πιο διάσημου «μυστικού» πράκτορα, η Land Rover κυκλοφορεί μια νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Defender, με αισθητική που παραπέμπει στη νέα ταινία της σειράς του James Bond «No Time To Die».

Advertisement
Advertisement

Το τμήμα SV Bespoke της Land Rover αποκάλυψε το Defender V8 Bond Edition για να σηματοδοτήσει την εμφάνιση του μοντέλου στην αναμενόμενη νέα ταινία του 007.

Με μια περιορισμένη παραγωγή στα 300 αυτοκίνητα για τις αγορές όλου του κόσμου, η συγκεκριμένη ειδική έκδοση θα είναι διαθέσιμη τόσο σε τρίθυρα (90) όσο και στην 5θυρη έκδοση (110) του μοντέλου. Με βάση τον πρόσφατα λανσαρισμένο Defender V8 με την απόδοση των 525 ίππων από τον turbo 8κύλινδρο σε διάταξη V κινητήρα με τη χωρητικότητα των 5,0 λίτρων, η Land Rover προσεγγίζει τους φίλους του κινηματογράφου και ιδιαίτερα τους φανατικούς του James Bond, με ένα «ειδικό» μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά στις επιδόσεις του, το μοντέλο είναι ικανό για επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα είναι 240 χλμ./ώρα. Το Defender V8 Bond Edition διαθέτει μια σειρά από αλλαγές στην αισθητική του, που από την έκδοση Black Pack του μοντέλου το κάνουν και ξεχωρίζει, για λίγους και εκλεκτούς. Το μοντέλο έτσι όπως εμφανίζεται και στην 25η ταινία του James Bond, η οποία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Οκτώβριο, θα είναι διαθέσιμο μόλις για 300 «φανατικούς» που θα επιλέξουν να δώσουν τα παραπάνω χρήματα για να πάρουν τη συγκεκριμένη έκδοση.

Εκτός από μαύρες ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών και μπλε δαγκάνες φρένων, διαθέτει σήμα «Defender 007» στο πίσω μέρος και μοναδικό σχεδιασμό φωτισμού κάτω από τις πόρτες, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι επενδύσεις στα μαρσπιέ αλλά και τα γραφικά της οθόνης του ηχοσυστήματος στο κέντρο του ταμπλό, που έχουν θέμα τον περίφημο «μυστικό» πράκτορα. Ενδεικτικό της διάθεσης για περιορισμό της παραγωγής από την εταιρεία, είναι και το γεγονός πως μόνο 15 από τα 300 αυτοκίνητα (5 τρίθυρα και 10 πεντάθυρα) θα διατεθούν προς πώληση στη Βρετανία.

Advertisement

Το καθένα από αυτά θα δεχτεί τις περιποιήσεις της SV Bespoke και θα έχει τον αριθμό έκδοσής του χαραγμένο μαζί με το λογότυπο SV Bespoke στο εσωτερικό. Το τρίθυρο Defender V8 Bond Edition κοστίζει στη Βρετανία 123.000 ευρώ, ενώ το 5θυρο 126.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Και πάλι με Aston ο Bond τον Οκτώβριο (+video)
Έτσι θα είναι το οκταθέσιο Land Rover Defender
Η Bowler παρουσιάζει το αγωνιστικό Land Rover Defender

 

Advertisement