Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και πάλι με Aston ο Bond τον Οκτώβριο (+video)

Ελλάδα 21:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και πάλι με Aston ο Bond τον Οκτώβριο (+video)

ΝΕΑ

Και πάλι με Aston ο Bond τον Οκτώβριο (+video)

ΝΕΑ

Ένα μεγάλο video- preview της νέας περιπέτειας του διάσημου πράκτορα που όμως δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες του CinemaCon.

Advertisement
Advertisement

Η νέα ταινία του James Bond με πρωταγωνιστή για τελευταία φορά τον Daniel Graig σε σκηνοθεσία Cary Joji Fukunaga, θα κάνει ντεμπούτο τον Οκτώβρη.

Το «No Time to Die» είναι η 25η ταινία στο franchise του Bond και σε αυτή εμφανίζεται για άλλη μια φορά ο διάσημος πράκτορας να «ξεφεύγει» από τις κακοτοπιές με την εμβληματική Aston Martin DB5. Ένα απόσπασμα της νέας ταινίας, διάρκειας εννέα λεπτών, που προβλήθηκε στους επισκέπτες του CinemaCon αλλά δυστυχώς δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη, δείχνει πως το αυτοκίνητο παίζει σημαντικό ρόλο για άλλη μια φορά στην πλοκή της ταινίας και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάποια πολύ καλά γυρισμένα πλάνα.

Advertisement
Advertisement

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι που αναζητά το κοινό του James Bond: Τον αγαπημένο ήρωα να «ξεμπλέκει» από τα «δύσκολα» με αιθέριες υπάρξεις δίπλα του και πίσω από το τιμόνι της πραγματικά εμβληματικής DB5. Ο σκηνοθέτης Cary Joji Fukunaga, που έχει την ευθύνη της τελευταίας αυτής ταινίας στη σειρά των περιπετειών του James Bond, έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, καθώς έχει υπογράψει τα πολύ πετυχημένα «Sin Nombre» και «Beasts of No Nation», ενώ ήταν πίσω από τις κάμερες και στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «True Detective».

Το «No Time to Die» ακολουθεί τον Bond που έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση αλλά όπως συνήθως συμβαίνει, για κάποιο λόγο επανέρχεται στην υπηρεσία της Αυτού Εξοχότητας. Εκτός από τον Daniel Craig, πρωταγωνιστούν και οι Ana de Armas, Lashana Lynch, Rami Malek, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Jeffrey Wright και η Naomie Harris. Το κινηματογραφικό ντεμπούτο της ταινίας, είναι προγραμματισμένο για τις 8 Οκτωβρίου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ηλεκτρικό με έμπνευση από τον James Bond
Η Rivian θέλει να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία των EVs
Πουλήθηκε η Porsche 911 Carrera Targa του Tom Cruise (+video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement