Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bowler παρουσιάζει το αγωνιστικό Land Rover Defender

Ελλάδα 8:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Bowler παρουσιάζει το αγωνιστικό Land Rover Defender

ΝΕΑ

Η Bowler παρουσιάζει το αγωνιστικό Land Rover Defender

ΝΕΑ

Ντεμπούτο για το αγωνιστικό Land Rover Defender που έχει δεχτεί τις περιποιήσεις της Bowler και θα αποτελέσει το αυτοκίνητο για την επικείμενη διοργάνωση αγώνων ενιαίου τύπου που θα ξεκινήσει το 2022.

Advertisement
Advertisement

Με την υπογραφή της Bowler γίνονται οι απαραίτητες επεμβάσεις στο Land Rover Defender 90 για την προετοιμασία του για το Bowler Defender Challenge 2022.

Το Bowler Defender διατηρεί τον τετρακύλινδρο turbo 2λιτρο κινητήρα του μοντέλου που αποδίδει 300 ίππους. Οι σημαντικότερες αλλαγές αφορούν στα νέα μπροστινά και πίσω υποπλαίσια για την ανάρτηση που είναι και αυτή βελτιωμένη, με προϊόντα της Fox που αυξάνουν και την απόσταση από το έδαφος κατά 2,5 εκατοστά. Η Bowler επεμβαίνει στη δομική ακαμψία του πλαισίου προσφέροντας ενισχύσεις στα πλευρικά τμήματα κάτω από τις πόρτες. Στο εσωτερικό, τοποθετείται ένα roll cage εγκεκριμένο από τη FIA, σύστημα πυρόσβεσης και διακόπτες για τη διακοπή της τροφοδοσίας (τόσο μέσα, όσο και απ’ έξω).

Το πλήρωμα έχει στη διάθεσή του bucket καθίσματα και η Bowler μετέφερε τον επιλογέα ταχυτήτων σε καλύτερη θέση για την αγωνιστική χρήση. Τα τροποποιημένα από τη Bowler Defender θα συμμετάσχουν σε μια δική τους ξεχωριστή κατηγορία αγώνων, στην οποία περιλαμβάνονται επτά διοργανώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στο 2022. Η εταιρεία θα ανακοινώσει ημερομηνίες και τοποθεσίες για αυτούς τους αγώνες μέσα στους επόμενους μήνες. Αξίζει να σημειώσουμε πως για οδηγούς χωρίς αγωνιστική εμπειρία, η Land Rover θα παρέχει εκπαίδευση μετά την οποία στους επιτυχόντες θα χορηγείται αγωνιστική άδεια οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιος χρειάζεται Hummer όταν μπορεί να έχει αυτό το Bowler;
Η Bowler αναβιώνει το Land Rover Defender 110 V8
Προσωρινό στοπ στην παραγωγή των Land Rover Defender και Discovery

 

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement