Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο! Έβαλε λάθος τροχούς σε Bugatti των 440 χλμ/ώρα!

Ελλάδα 11:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απίστευτο! Έβαλε λάθος τροχούς σε Bugatti των 440 χλμ/ώρα!

ΝΕΑ

Απίστευτο! Έβαλε λάθος τροχούς σε Bugatti των 440 χλμ/ώρα!

ΝΕΑ

Μία Chiron Super Sport βρέθηκε με λάθος τροχούς. Και ας είχε πληρώσει 4 εκατομμύρια ο ιδιοκτήτης της

Advertisement
Advertisement

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Και συμβαίνει σε ένα από τα πιο προβεβλημένα hypercars όλων των εποχών. Την Bugatti Chiron των 1.600 ίππων και των 4 εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, μία Chiron Super Sport έπρεπε να ανακληθεί γιατί είχαν τοποθετηθεί λάθος τροχοί!

Η έκδοση αυτή είναι σχεδιασμένη να φθάνει τις επιδόσεις της Chiron στα άκρα, δηλαδή να μπορεί να ξεπερνά τα 440 χλμ/ώρα σε τελική. Και σε αυτό όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, τεράστιο ρόλο παίζουν οι ζάντες και τα λάστιχα.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη έκδοση έχει ένα ειδικό αεροδυναμικό πακέτο με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα στην ευθεία. Ενώ διαθέτει και την λειτουργία Top Speed, μέσω της οποίας ρυθμίζεται η πίσω αεροτομή και χαμηλώνει η ανάρτηση για να μειωθεί ακόμα περισσότερο η αεροδυναμική αντίσταση.

Η Bugatti έχει δώσει την έγκρισή της μόνο για δύο τύπους ζαντών για την Super Sport, αλλά κάποιος πελάτης μπήκε στον διαμορφωτή και επέλεξε ζάντες της BBS που παρέχονται για τις απλές Chiron.

H εταιρία έσπευσε να προχωρήσει σε ανάκληση του αυτοκινήτου, καθώς όπως υποστηρίζει, κατά την οδήγηση στην λειτουργία Top Speed, οι λάθος τροχοί μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου.

Advertisement

Η εταιρία ενημέρωσε τον πελάτη για το λάθος του. Και του πρόσφερε ένα σετ από τις κανονικές ζάντες για την Super Sport εντελώς δωρεάν. Και μαζί ένα σετ ελαστικών, βαλβίδων και αισθητήρων, τα οποία είναι ιδιαίτερα ακριβά ως πακέτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ιδιοκτήτες Bugatti «ξεκαπνίζουν» τα αυτοκίνητά τους! (+video)
Οι μοναδικές Bugatti που επέστρεψαν στο Molsheim
Απίστευτο: Πόσο κοστίζει η αλλαγή μπουζί στη Bugatti Veyron;

Advertisement