Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό το Hummer θυμίζει RPG videogame

Ελλάδα 4:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό το Hummer θυμίζει RPG videogame

ΝΕΑ

Αυτό το Hummer θυμίζει RPG videogame

ΝΕΑ

Οι λάτρεις των RPG παιχνιδιών μάχης θα λατρέψουν αυτό το ακραίο Hummer H1.

Advertisement
Advertisement

Πολλές φορές στα σύγχρονα videogames που έχουν να κάνουν με το τέλος του κόσμου ή με στρατιωτικές επιχειρήσεις συναντάμε ακραίες εκδόσεις αυτοκινήτων. Βασικό χαρακτηριστικό αυτών των φανταστικών μοντέλων είναι ο βαρύς εξοπλισμός που περιλαμβάνει όλα εκείνα τα εξαρτήματα για να μπορείς να επιβιώσεις ακόμα και σε επίθεση από εξωγήινους.

Το Hummer H1 της HRE Wheels έρχεται πολύ κοντά σε αυτό το επίπεδο καθώς οι σχεδιαστές του φαίνεται πως άντλησαν έμπνευση από το… τέλος του κόσμου. Κι όμως, αυτό το εκπληκτικό Hummer φτιάχτηκε για να αναδείξει ένα και μόνο πράγμα: τις ζάντες HD188.

Advertisement
Advertisement

Όπως και να έχει το κατάμαυρο Hummer της HRE δεν μένει μόνο στις ζάντες καθώς η εταιρεία έχει φροντίσει να επέμβει και σε άλλα σημεία. Στο εμπρός μέρος έχει τοποθετηθεί ένας «εργάτης» σκληρής χρήσης, στην οροφή έχει τοποθετηθεί σχάρα για μεταφορά υλικού με ενσωματωμένους προβολείς, ενώ είναι αισθητά αυξημένη η απόσταση από το έδαφος.

Στο πίσω μέρος, ο προφυλακτήρας έχει αντικατασταθεί με ενισχυμένα κάγκελα, ενώ προστατευτικά κάγκελα έχουν τοποθετηθεί επίσης στη μάσκα και στο τμήμα του παρμπρίζ. Το συγκεκριμένο Hummer H1 δεν είναι προς πώλησης, αφού ο σκοπός του είναι καθαρά για λόγους μάρκετινγκ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι περισσότερο προσφέρει το GMC Hummer EV 3X Pickup;
Το ηλεκτρικό Hummer… ντύθηκε στα χακί
Πωλείται ένα σπάνιο Hummer H1 στην Ελλάδα

Advertisement