Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό το Chevrolet Suburban του 1970 ξηλώνει την άσφαλτο!

Ελλάδα 4:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό το Chevrolet Suburban του 1970 ξηλώνει την άσφαλτο!

ΝΕΑ

Αυτό το Chevrolet Suburban του 1970 ξηλώνει την άσφαλτο!

ΝΕΑ

Δεν θέλεις να ξέρεις πόσο κοστίζει, αλλά σίγουρα θέλεις να το βλέπεις να επιταχύνει.

Advertisement
Advertisement

Το Chevrolet Suburban έχει υποστεί τόσες πολλές μετατροπές κατά τη διάρκεια εννέα δεκαετιών στην αγορά. που σχεδόν όλοι ξέχασαν από πού ξεκίνησε πραγματικά τη δεκαετία του 1930.

Αλλά καμία από αυτές τις «μεταμορφώσεις» δεν είχε ποτέ 1.000 ίππους. Και κανένα από αυτά δεν θα κόστιζε 1 εκατομμύριο δολάρι!

Καλωσορίσατε, λοιπόν, στο εκκεντρικό αριστούργημα της καλιφορνέζικης εταιρείας Builder. ένα Chevrolet Suburban έκτης γενιάς που αναπαλαιώθηκε, επανατοποθετήθηκε, κατεργάστηκε και γυαλίστηκε σε κατάσταση που οι ξύλινοι πρόγονοί του μετά βίας θα αναγνώριζαν.

Advertisement
Advertisement

Πρώτα απ’ όλα, ο ιδιαίτερος πελάτης που το παράγγειλε, ζήτησε να τοποθετηθεί μια τέταρτη πόρτα, για καλύτερη πρόσβαση, σε ένα… τρίθυρο στέσιον βάγκον, όπως αρχικά ήταν το σχέδιο της Builder.

Advertisement

Το αυτοκίνητο, που διατηρεί μόνο το αρχικό σχήμα από τη δεκαετία του 1970, είναι πλέον κατασκευασμένο σε ένα μοναδικό ανεξάρτητο σασί Art Morrison. Κάτω από αυτό το καπό βρίσκεται ένας κινητήρας 7,0 λίτρων  NRE Alien LS twin-turbo V8. Αυτός είναι ένοχος για την απόδοση των 1.000 ίππων και των 1.220 Νm ροπής!

Advertisement

Η τεχνική ομάδα του βελτιωτικού οίκου, φρόντισε να εξοπλίσει το… κτηνώδες Suburban, με όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά καλούδια, από τα συστήματα ψυχαγωγίας, μέχρι τον κλιματισμό, εφάμιλλο ενός αυτοκινήτου που έχει… απομακρυνθεί από τη δεκαετίας του ’70.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το Kia EV9 στην Γαλλία
Οδηγούμε το Volvo EX30 στην Ισπανία
Συγκριτική δοκιμή: Porsche 718 Cayman GT4 RS vs 911 GT3 RS 4.0 (997)