Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι τo πρώτο διαφημιστικό του Tesla Cybertruck (+ video)

Ελλάδα 6:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι τo πρώτο διαφημιστικό του Tesla Cybertruck (+ video)

ΝΕΑ

Αυτό είναι τo πρώτο διαφημιστικό του Tesla Cybertruck (+ video)

ΝΕΑ

Η Tesla δημοσίευσε ένα σύντομο διαφημιστικό βίντεο για το Cybertruck με θεματολογία εστιασμένη στα βασικά στοιχεία του νέου αμιγώς ηλεκτρικού pickup μοντέλου της.

Advertisement
Advertisement

Αφού έχουν προηγηθεί αμέτρητα βίντεο στο διαδίκτυο στα οποία το Cybertruck κατατροπώνει οποιοδήποτε αυτοκίνητο σκεφτεί κάποιος να το τοποθετήσει πλάι του για τη διαδικασία επιτάχυνσης από στάση, η Tesla αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της.

Όχι ότι είχε ανάγκη η εταιρεία να το πράξει ή ότι χρειαζόταν για την προώθηση του νέου μοντέλου της. Απλά, το έπραξε για να δείξει την πρακτική πλευρά του, αυτή που χρειάζονται και αποζητούν τόσο οι επιβάτες όσο και οι επαγγελματίες οι οποίοι έχουν αποφασίσει (ή πρόκειται) να το αποκτήσουν.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, αυτή τη φορά, στο επίκεντρο δεν βρίσκονται οι άναρθρες κραυγές, οι εκφράσεις έκπληξης (ή φόβου), τα γουρλωμένα μάτια και το ίδιο συμπέρασμα,  δηλαδή η επιβεβαίωση του προφανούς από τον εκάστοτε «παρουσιαστή» (sic).

Παραδόξως, για την εταιρική φιλοσοφία της Tesla, το συγκεκριμένο βίντεο που δημιούργησε η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία εστιάζει στο τι προσφέρει το Cybertruck στον ιδιοκτήτη του στην ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών μετακίνησής του.

Advertisement

Έτσι, μπορούμε να δούμε τον εσωτερικό του χώρο, τη δυνατότητα αποθήκευσης αποσκευών και μικροαντικειμένων, τις οθόνες στο ταμπλό του, την πανοραμική οροφή του.

Advertisement

Επίσης, μεγάλη διάρκεια του βίντεο είναι αφιερωμένη στο πόσο χρηστικό και χρήσιμο μπορεί να γίνει σε κάποιον επαγγελματία, όπως και ως ένα όχημα σε κατασκευαστική εταιρεία ή ακόμα και σε κάποιο μεταλλείο!

Advertisement

Αλλαγή νοοτροπίας από τους ανθρώπους της Tesla και υιοθέτηση εγνωσμένων πρακτικών διαφήμισης; Πιθανόν. Το θέμα είναι το ίδιο το αυτοκίνητο και αυτά που προσφέρει έμπρακτα και όχι οποιαδήποτε άλλη συμπαραδήλωση σκεφτεί κάποιος να οπτικοποιήσει για «να περάσει το μήνυμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι 5 λόγοι γιατί το Cybertruck είναι το πιο σημαντικό μοντέλο της Tesla
Πόσα αυτοκίνητα πούλησε η Tesla το 2023;
Νορβηγία εναντίον Tesla