Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο λογότυπο της Volvo

Ελλάδα 17:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο λογότυπο της Volvo

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο λογότυπο της Volvo

ΝΕΑ

Πρωταγωνιστική θέση στα social media της σουηδικής εταιρείας έχει ένα νέο έμβλημα που διακρίνεται για την απλότητα και τον μίνιμαλ χαρακτήρα του.

Advertisement
Advertisement

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και… υπό άκρα διακριτικότητα, η Volvo αποκάλυψε ένα καινούριο λογότυπο, το οποίο σηματοδοτεί την ενεργειακή της μετάβαση στο καθεστώς της ηλεκτρικής κινητικότητας.

Με μίνιμαλ χαρακτήρα και απλή γραμματοσειρά, το νέο έμβλημα επαναπροσδιορίζει την προσωπικότητα και της σουηδικής εταιρείας, η οποία πλέον στρέφεται αμιγώς στην ηλεκτροκίνηση και υιοθετεί διαφορετικό μοντέλο λιανικής πώλησης –  αποκλειστικά online.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο λογότυπο έχει η ονομασία της εταιρείας, VOLVO, με κεφαλαία γράμματα και περιβαλλόμενη από έναν κύκλο με ένα βέλος που δείχνει προς τα πάνω. Πλέον απουσιάζει η οριζόντια λωρίδα που ενσωμάτωνε την επωνυμία του Σουηδού κατασκευαστή, κάτι που καθιστά το λογότυπο πολύ πιο λιτό και σύγχρονο.

Advertisement
Advertisement

Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, το γεγονός πως το νέο έμβλημα κυριαρχεί στα social media της, συμπεριλαμβανομένου αυτού της Volvo Greece.

Το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι αν θα κοσμεί κάθε πτυχή της εμπορικής της δραστηριότητας, αν συναντάται στις αντιπροσωπείες και αν αποτελέσει το σήμα κατατεθέν της προϊοντικής γκάμας της.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι πριν τη Volvo, το έμβλημά τους άλλαξαν και άλλοι κατασκευαστές, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τις VW, Dacia, Peugeot και Kia. Κοινός παρονομαστής η απλότητα των νέων συμβόλων, συνυφασμένα με τη φιλοσοφία “Less is More”.

Ακολουθούν όλα τα λογότυπα της Volvo

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Volvo ετοιμάζει κλασικό PV544 με 421 ίππους!
Volvo: Αναπτύσσει ακόμα περισσότερο την αυτόνομη οδήγηση
To Concept Recharge και το ηλεκτρικό μέλλον της Volvo

 

Advertisement