Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Volvo ετοιμάζει κλασικό PV544 με 421 ίππους!

Ελλάδα 2:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Volvo ετοιμάζει κλασικό PV544 με 421 ίππους!

ΝΕΑ

H Volvo ετοιμάζει κλασικό PV544 με 421 ίππους!

ΝΕΑ

Στην έκθεση SEMA τον ερχόμενο Νοέμβριο, η Volvo θα παρουσιάσει μια plug-in υβριδική έκδοση του κλασικού PV544 με 421 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Η SEMA επιστρέφει το Νοέμβριο και η Volvo θα παρουσιάσει ένα plug-in υβριδικό PV544, το οποίο κατασκευάζεται από το Girl Gang Garage.

Με το όνομα Iron Maven, το αυτοκίνητο που θα «παντρεύει» τη σύγχρονη τεχνολογία με το στυλ των παλιών Volvo, βασίζεται σε ένα εγκαταλελειμμένο PV544 που βρέθηκε κυριολεκτικά σε μια αποθήκη. Το υβριδικό plug-in πακέτο των μηχανικών μερών που θα χρησιμοποιήσει, θα αποδίδει 421 ίππους καθώς θα έχει hardware αλλά και software από το Volvo S60 T8 Recharge Polestar Engineered. Η Volvo δεν έχει δώσει πολλές λεπτομέρειες για το μοντέλο, πέραν του ότι θα είναι δημιουργία του Girl Gang Garage με την αμέριστη συμπαράστασή της και θα είναι εξοπλισμένο με ανάρτηση Polestar Engineered, σύγχρονα συστήματα ελέγχου οχημάτων και σύστημα ψυχαγωγίας Sensus.

Advertisement
Advertisement

Μπορούμε επίσης να αναμένουμε «σημαντικές τροποποιήσεις», συμπεριλαμβανομένων τρισδιάστατων εκτυπωμένων μερών και χειροποίητων εξαρτημάτων. Η Sarah “Bogi” Lateiner, η ιδρύτρια του GGG, τοποθετήθηκε σχετικά με τη σημασία του αυτοκινήτου που ετοιμάζουν οι γυναίκες για τη SEMA, λέγοντας πως «Υπάρχουν τόσες πολλές απίστευτα ταλαντούχες γυναίκες στη βιομηχανία γενικότερα και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον όταν δίνεται στους ανθρώπους μια ευκαιρία όπως αυτή να μάθουν. Είναι υπέροχο να συνεργαζόμαστε με τη Volvo Cars για να κάνουμε αυτό το project πραγματικότητα, καθώς είναι και ένα απτό παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει η δύναμη των γυναικών που συνεργάζονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι εντυπωσιακές προτάσεις της Ford για τη SEMA
Συνεργασία Daimler, Volvo και Traton για ανάπτυξη δικτύου φόρτισης βαρέων οχημάτων
Volvo: Nέα ναυαρχίδα με καινούργιο όνομα

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement