Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Dacia Sandero

Ελλάδα 11:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Dacia Sandero

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Dacia Sandero

ΝΕΑ

Η Dacia επαναπροσδιορίζει το best seller της και το προσαρμόζει στις ανάγκες των καταναλωτών της νέας γενιάς.

Advertisement
Advertisement

Η πλήρως ανανεωμένη και εκσυγχρονισμένη η 3η γενιά των Dacia Sandero, Sandero Stepway και Logan θα παρουσιαστεί επίσημα στις 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Η Dacia παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο Sandero και μαζί του ανανεώνονται και τα Stepway και Logan 3ης γενιάς με νέο σχήμα. Αυτά τα μοντέλα αποτελούν συνέχεια των προηγούμενων και όχι ριζικές αλλαγές. Τα χαρακτηριστικά τους παραμένουν η ασυναγώνιστη τιμή και οι συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις. Είναι ανανεωμένα, όσο αφορά τον εξοπλισμό και την ευελιξία χωρίς να παραιτηθούν από τις βασικές αρχές της απλότητας και της αξιοπιστίας.

Η πρόταση της Dacia θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των όλο και περισσότερων ενδιαφερόμενων καταναλωτών. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εταιρίας «Οι πελάτες θέλουν απλώς να καταναλώνουν καλύτερα προϊόντα και στην καλύτερη τιμή». Από ένα μόνο μοντέλο σε μια ολοκληρωμένη και διαφοροποιημένη γκάμα, η Dacia μετασχηματίζει το αυτοκίνητο εδώ και 15 χρόνια. Το Sandero έχει γίνει το εμβληματικό μοντέλο και το best-seller, και από το 2017 είναι το αυτοκίνητο με τις καλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη για πελάτες.

Advertisement
Advertisement

Σε 15 χρόνια, η μάρκα Dacia έχει καθιερωθεί – στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας ως: Η αιχμή ενός κινήματος. Μια μάρκα της οποίας η πρόταση αποκτά μια νέα διάσταση με 3 νέα μοντέλα που έχουν εκσυγχρονιστεί, αλλά εξακολουθούν να επικεντρώνονται σε αυτό που έχει σημασία για τους πελάτες μας.

Σύγχρονος και δυναμικός σχεδιασμός

Advertisement

Με τους ψηλούς ώμους και τις χαρακτηριστικές καμάρες των τροχών, το ολοκαίνουριο Sandero αποπνέει μια ισχυρή προσωπικότητα και δημιουργεί μια εντύπωση στιβαρότητας. Ωστόσο, η συνολική γραμμή είναι πιο ρευστή, χάρη σε ένα πιο κεκλιμένο παρμπρίζ και μια χαμηλότερη γραμμή οροφής. Παρά την αμετάβλητη απόσταση από το έδαφος, το ολοκαίνουργιο Sandero δείχνει χαμηλότερο και με «καλύτερο πάτημα», στο μεγαλύτερο πλάτος του και στους τροχούς που είναι τοποθετημένοι στο ίδιο επίπεδο. Με την υπερυψωμένη απόσταση από το έδαφος, το ολοκαίνουργιο Sandero είναι το ευέλικτο crossover της σειράς Dacia. Στο εξωτερικό, ο δυναμικός σχεδιασμός του σας προετοιμάζει για απόδραση και περιπέτεια. Η ολοκαίνουργια εικόνα του Sandero ενισχύει το crossover DNA. Άμεσα αναγνωρίσιμο στο μπροστινό μέρος από το καπό, με τις έντονες ραβδώσεις, το λογότυπο με χρώμιο Stepway κάτω από τη μάσκα και τα καμπύλα φτερά πάνω από τα φώτα ομίχλης ενισχύουν την εικόνα.

Μια νέα υπογραφή φωτός

Advertisement

Τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα εγκαινιάζουν τη νέα υπογραφή φωτισμού σε σχήμα «Υ» της Dacia. Χάρη σε αυτόν τον φωτισμό, αυτή η τρίτη γενιά έχει μια ισχυρή ταυτότητα. Μια οριζόντια γραμμή ενώνει τους δύο προβολείς εμπρός και πίσω και εκτείνεται στις αντίστοιχες γραμμές φωτισμού.

Το Logan

Πλήρως επανασχεδιασμένη, η σιλουέτα του ολοκαίνουργιου Logan είναι πιο ρευστή και δυναμική, ελαφρώς μεγαλύτερη σε μήκος. Η ρέουσα γραμμή οροφής, η κεραία ραδιοφώνου που τοποθετείται στο τέλος της οροφής και η ελαφρά μείωση των πλαϊνών γυάλινων επιφανειών βοηθούν στην ενίσχυση της συνολικής γραμμής. Η φωτιστική υπογραφή σε σχήμα «Υ», οι τροχοί και οι πιο ποιοτικοί σχεδιασμοί ορισμένων στοιχείων όπως οι λαβές των θυρών είναι πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με αυτά του ολοκαίνουργιου Sandero.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Dacia Spring: Αυτό θα είναι το φθηνότερο ηλεκτρικό

Γιατί η Dacia έγινε η «επιτυχία» του Renault Group

Ένα Dacia 1300 στους άδειους δρόμους της Νέας Υόρκης του lockdown