Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου MG3 Hybrid Plus

Ελλάδα 20:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου MG3 Hybrid Plus

ΝΕΑ

Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου MG3 Hybrid Plus

ΝΕΑ

H MG Motor δημοσίευσε μια φωτογραφία από το εσωτερικού του καινούργιου MG 3 Hybird Plus το οποίο θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

Η MG Motor έχει την πιο δυναμική παρουσία στην Ευρώπη και αυτό ενισχύεται και από τα σχέδιά της για περαιτέρω ανάπτυξή της.

Αυτό δεν γίνεται χωρίς τη δημιουργία νέων μοντέλων τα οποία να πληρούν τη νόρμα προστασία του περιβάλλοντος που έχει θέσει η Ε.Ε.

Κατά συνέπεια, το MG3 Hybird Plus με υβριδικό σύστημα κινητήρα είναι μία ακόμα προσθήκη στην γκάμα της. Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στην προσεχή Έκθεση Αυτοκίνητου της Γενεύης, στις 26 Φεβρουαρίου.

Advertisement
Advertisement

Ως τότε, η εταιρεία επέλεξε να μας δείξει το εσωτερικό του. Σε αυτή, μπορούμε να εντοπίσουμε ότι τα εμπρός καθίσματα είναι επενδεδυμένα με δερμάτινη επένδυση και ύφασμα τα οποία δείχνουν καλής ποιότητας και φαίνεται ότι θα στηρίζουν καλά το σώμα των εκεί επιβατών.

Στη βάση της κονσόλας υπάρχει ο στρογγυλός πιεζοπεριστροφικός διακόπτης για την επιλογή των λειτουργιών στο σύστημα infotainment και μεγάλες θήκες για μικροαντικείμενα.

Στο ταμπλό, διακρίνονται δύο έγχρωμές οθόνες, χωριστά μεταξύ τους. Μία στον πίνακα οργάνων και η αφής στο κέντρο. Κάτω από αυτή, μπορούμε να διακρίνουμε μια σειρά από φυσικούς διακόπτες.

Advertisement

Ο Ντέιβιντ Άλισον, επικεφαλής Προϊόντος και Σχεδιασμού στην MG Motor Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε σχετικά: «Το MG3 Hybird Plus είναι έτοιμο να προσφέρει ένα εξαιρετικό μίγμα πραγματικών επιδόσεων, οικονομίας καυσίμου, φινέτσας και τεχνολογίας στην κατηγορία των supermini hatchback.

»Είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι ένας πολύ ισχυρός παίχτης σε μια αγορά όπου οι πελάτες απαιτούν εξαιρετική αξία και πρακτικότητα». Εκτός από αυτό, η MG Motor θα παρουσιάσει επίσημα και το Cyberster, καινούργιο το αμιγώς ηλεκτρικό roadster μοντέλο της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε λίγες ημέρες έρχεται ο αντίπαλος του Yaris από την MG
Ποιο MG είναι best seller στην Ισπανία;
Δοκιμή: MG EHS