Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Αυτό είναι το Baja Racer της Lordstown Motors (VIDEO)

Ελλάδα 17:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το Baja Racer της Lordstown Motors (VIDEO)

Mobility

Αυτό είναι το Baja Racer της Lordstown Motors (VIDEO)

Mobility

Η Lordstown Motors ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόθεσή της για συμμετοχή σε ένα από τους πρωτότυπους αγώνες αντοχής στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, με ένα μοντέλο που μόλις αποκαλύφθηκε.

Advertisement
Advertisement

Ο αγώνας αντοχής «Felipe 250» στην California θα είναι η πρώτη διοργάνωση στην οποία η Lordstown Motors θα συμμετάσχει.

Το αγωνιστικό έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με το pick up που η εταιρεία ετοιμάζει για παραγωγή και ευρεία διάθεση στις αγορές. Έχει τροποποιηθεί κατάλληλα ώστε να είναι πιο ικανό για αγώνες εκτός δρόμου. Είναι και αυτό βασισμένο σε ένα από τα πρωτότυπα της Lordstown. Το αγωνιστικό θα έχει φυσικά ένα κλωβό ασφαλείας και bucket καθίσματα και ζώνες 6 σημείων. «Στόχος μας είναι να έχουμε το πρώτο ηλεκτρικό όχημα που ολοκλήρωσε το San Felipe 250», δήλωσε ο CEO της Lordstown Motors, Steve Burns.

Advertisement
Advertisement

«Με την ανώτερη πρόσφυση, την ισορροπία, την ιδανική κατανομή του βάρους και τον προηγμένο έλεγχο λογισμικού του κινητήρα του Endurance, είμαστε απόλυτα σίγουροι πως θα πετύχουμε το στόχο μας». Ο αγώνας «San Felipe 250» θα πραγματοποιηθεί σε μια κυκλική διαδρομή 290 μιλίων, με εκκίνηση και τερματισμό στην πόλη San Felipe της California. Φυσικά, η διαχείριση της ενέργειας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, θα είναι ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσει η Lordstown. Ένα πρόσφατο video από τις δοκιμές της πλατφόρμας, χωρίς το αμάξωμα, σε κάθε είδους δύσκολο τερέν, μας κάνει να βλέπουμε το ηλεκτρικό μέλλον με καλύτερη διάθεση.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
H startup των ηλεκτρικών, Canoo, στο χρηματιστήριο
Η Lordstown Motors έχει 50.000 προπαραγγελίες για το νέο ηλέκτρικό της pick up
Hλεκτρικά αυτοκινούμενα από τη Lordstown