Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή την Corvette τη μάζεψαν με τα κουταλάκια

Ελλάδα 15:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή την Corvette τη μάζεψαν με τα κουταλάκια

ΝΕΑ

Αυτή την Corvette τη μάζεψαν με τα κουταλάκια

ΝΕΑ

Chevrolet Corvette διαλύεται ολοσχερώς σε παράνομη κόντρα και ο οδηγός σώζεται από θαύμα.

Advertisement
Advertisement

Οι κάτοικοι της οδού SW 80th Street στη Φλόριντα σίγουρα θα σοκαρίστηκαν όταν αντίκρισαν τα διασκορπισμένα κομμάτια μιας Corvette. Το αυτοκίνητο – ή μάλλον καλύτερα τα συντρίμμια του αυτοκινήτου – κατέληξαν στην άκρη ενός πάρκου μετά από σοβαρό ατύχημα. Το θαύμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο οδηγός της Corvette επιβίωσε!

Τα αίτια του ατυχήματος σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας έχουν να κάνουν με μια παράνομη κόντρα μεταξύ της Corvette και μιας Ford Mustang. Ο οδηγός της Corvette έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, έπεσε πάνω σε μια μεγάλη κολώνα ηλεκτροδότησης και πραγματικά διαλύθηκε. Το αποτέλεσμα κοιτάζοντας τα συντρίμμια είναι σαν να είχε τοποθετήσει κάποιος βόμβα στο αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο ανάφεραν ότι βρήκαν τον οδηγό αρκετά μακριά από το αυτοκίνητο, σχεδόν 50 μέτρα. Το ευτύχημα είναι ότι ο οδηγός τραυματίστηκε μεν, αλλά τα τραύματά του παρότι ήταν σοβαρά δεν απείλησαν τη ζωή του, κάτι που σημαίνει ότι στάθηκε πάρα πολύ τυχερός.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι πυροσβέστες είχαν αρκετή δουλειά να… καθαρίσουν τα συντρίμμια. Είναι ο ορισμός της φράσης «το μάζεψαν με τα κουταλάκια».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
9+1 προφητικές τεχνολογίες για το αυτοκίνητο
Όλες οι Corvette στην πίστα!
Σύντομα θα δούμε και Corvette SUV

Advertisement