Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η πιο παράξενη αντιπροσωπεία στον κόσμο

Ελλάδα 10:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η πιο παράξενη αντιπροσωπεία στον κόσμο

ΝΕΑ

Αυτή είναι η πιο παράξενη αντιπροσωπεία στον κόσμο

ΝΕΑ

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου θέλει συνήθως μία «ζεστή» ατμόσφαιρα. Όχι όμως και για αυτή την ιδιαίτερη αντιπροσωπεία.

Advertisement
Advertisement

Ο περισσότερος κόσμος έχει στο μυαλό του την διαδικασία αγοράς ενός αυτοκινήτου ως μία εμπειρία που απαιτεί ανέσεις και μία cosy ατμόσφαιρα, με μπόλικα φώτα, χαλαρή διάθεση και “ζεστό” περιβάλλον.

Οι Σουηδοί της Polestar όμως αποφάσισαν να πάνε κόντρα σε όλη την ιεροτελεστία. Και για τον σκοπό αυτό δημιούργησαν την πιο “κρύα” αντιπροσωπεία σε όλο τον κόσμο.

Την ονομάζουν Polestar Snow Space, και είναι όπως μας ενημερώνει η εταιρία κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από χιόνι.

Advertisement
Advertisement

Η έμπνευση του μάλλον απλού σχεδίου προέρχεται από τα κεντρικά κτίρια της εταιρίας στο Γκέτενμποργκ της Σουηδίας και έχει στηθεί στην πόλη Ροβανιέμι, πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο.

Είναι η δεύτερη αντιπροσωπεία της Polestar στην χώρα και αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία για τους πελάτες, έστω και αν θα κρατήσει για λίγο μέχρι να την αποσύρουν.

Advertisement

Το Snow Space σχεδιάστηκε από την Polestar και υλοποιήθηκε από μία Φιλανδέζικη εταιρία, την Frozen Innovation. Η εταιρία αυτή έχει κατασκευάσει πάνω από 50 διαφορετικά “κτίσματα” από χιόνι, μεταξύ των οποίων ξενοδοχεία, μπαρ, ακόμα και ένα μικρό κάστρο.

Σύμφωνα με την εταιρία χρησιμοποιήθηκαν 3.000 κυβικάμέτρα χιονιού για την κατασκευή του κύβου. Το ύψος της κατασκευής είναι 12 μέτρα ενώ οι τοίχοι έχουν πάχος 2 μέτρα. Χρειάστηκαν έξι εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

Advertisement

Η Polestar προωθεί τα αυτοκίνητά της κατά κύριο λόγο μέσω του Internet. Παράλληλα όμως δίνει την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να έχουν μία άμεση επαφή με τα αυτοκίνητά της, μέσω των Polestar Spaces.

Στην συγκεκριμένη εγκατάσταση εκτίθεται ένα Polestar 2 ανάμεσα σε “εκθέματα” από πάγο, όπως ζάντες, τμήματα της ανάρτησης και φρένα, τα οποία κατασκευάστηκαν από τοπικούς καλλιτέχνες.

Advertisement

Η παγωμένη έκθεση θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου. Μετά θα την “γκρεμίσουν”. Και μάλιστα, για να μην υπάρχουν και οικολογικές ανησυχίες, το χιόνι θα… επιστραφεί στο σημείο που το πήραν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φουτουριστικό σχέδιο της Polestar με αναφορές στο Volvo 240
Το Polestar 3 προσέχει τον οδηγό του με μοναδικό τρόπο
Με τι θέλει να συγκρίνεται το Polestar 6;