Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Το Polestar 3 προσέχει τον οδηγό του με μοναδικό τρόπο

Ελλάδα 3:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Polestar 3 προσέχει τον οδηγό του με μοναδικό τρόπο

Mobility

Το Polestar 3 προσέχει τον οδηγό του με μοναδικό τρόπο

Mobility

Στην επερχόμενη CES 2023, η Polestar θα παρουσιάσει το πιο προηγμένο σύστημα παρακολούθησης του οδηγού που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Μέσα στον Ιανουάριο, κατά τη διάρκεια του Consumer Electronic Show στο Λας Βέγκας, αναμένεται να παρουσιαστεί το κορυφαίο σύστημα παρακολούθησης του οδηγού.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες ετοιμάζονται να καταπλήξουν τα πλήθη και πάλι με τις νέες και προηγμένες τεχνολογικές εφαρμογές που ετοιμάζουν για τα μοντέλα τους. Εκεί θα γίνει και η πλήρης αποκάλυψη του αντίστοιχου συστήματος παρακολούθησης του οδηγού, που έχει τοποθετήσει στο Polestar 3. Η Polestar θα μας δώσει τη δυνατότητα να πάρουμε μια γεύση από το εσωτερικό του επερχόμενου Polestar 3.

Advertisement
Advertisement

Στο μοντέλο αυτό, θα δούμε και την premium τεχνολογία παρακολούθησης οδηγού, Smart Eye, η οποία ανήκει στο βασικό πακέτο εξοπλισμού. Το Polestar 3 θα ξεκινήσει την παραγωγή του μέσα στο επόμενο έτος, στη Νότια Καρολίνα, οπότε περιμέναμε να δούμε το Polestar να δείχνει κάτι σχετικό κατά τη διάρκεια της CES. Η τεχνολογία του Smart Eye, αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να αναγνωρίζει καλύτερα την απόσπαση της προσοχής του οδηγού.

Το σύστημα παρακολούθησης χρησιμοποιεί δύο κάμερες και το λογισμικό του Smart Eye για να παρακολουθεί τις κινήσεις του κεφαλιού, των ματιών και των βλεφάρων του οδηγού, έτσι ώστε να πορεί να ενεργοποιήσει ένα προειδοποιητικό μήνυμα ή ακόμα και να σταματήσει το αυτοκίνητο σε ακραίες περιπτώσεις απόστασης προσοχής. Κατά τη διάρκεια της CES, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν πώς οι κάμερες στο εσωτερικό του Polestar 3 παρακολουθούν τις κινήσεις του κεφαλιού και των ματιών του οδηγού.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με τι θέλει να συγκρίνεται το Polestar 6;
Αυτό είναι το νέο Polestar 3
Η Hyundai ετοιμάζεται να μας δείξει το μέλλον στην CES

Advertisement