ΝΕΑ

Αυτή είναι η πιο «κουλή» απόπειρα παρκαρίσματος! (+video)

Ελλάδα 11:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η πιο «κουλή» απόπειρα παρκαρίσματος! (+video)

ΝΕΑ

Αυτή είναι η πιο «κουλή» απόπειρα παρκαρίσματος! (+video)

ΝΕΑ

Είναι αδύνατον να κατανοήσει κανείς τι υπάρχει στο μυαλό αυτού του ανθρώπου. Και πιθανόν ούτε πόσο αλκοόλ στο αίμα του.

Advertisement
Advertisement

Καθημερινά σας γράφουμε για τα δεκάδες συστήματα υποβοήθησης που έχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα για να κάνουν πιο εύκολη και καθημερινή την ζωή των οδηγών.

Ατέλειωτα ξενύχτια μηχανικών και εκατομμύρια ευρώ των εταιριών ξοδεύονται ώστε ένα αυτοκίνητο να μην τρακάρει για ψύλλου πήδημα. Ή ακόμα και να παρκάρει μόνο του χωρίς την ανάγκη του οδηγού του.

Όμως, ο άνθρωπος ήταν και θα παραμείνει να διαθέτει την διαβόητη ελευθερία της βούλησης και να αποφασίζει αυτός αν θα πάει κόντρα όχι μόνο στα ηλεκτρονικά συστήματα αλλά και στην λογική.

Advertisement
Advertisement

Στην περίπτωση μας βλέπουμε έναν κύριο που προσπαθεί να παρκάρει το SUV του σε έναν χώρο που υπάρχει ένα εμφανές κάθετο μεταλλικό απαγορευτικό.

Ας υποθέσουμε ότι στην πρώτη απόπειρα με την οπισθογωνία, δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει και πέφτει με δύναμη πάνω σε αυτό το σταθερό εμπόδιο.

Στην συνέχεια, και αφού καταφέρνει να σταματήσει το αυτοκίνητο που του έχει ξεφύγει μόνο του, περνάει στην “Ζώνη του Λυκόφωτος”.

Advertisement

Και προσπαθεί χωρίς κανένα λόγο και αιτία να παρκάρει με την μούρη πλέον στον ίδιο ακριβώς χώρο. Όπου προς έκπληξη όλων δεν κάνει καμία προσπάθεια να μην τρακάρει, με το άτυχο αυτοκίνητό του να χτυπάει και πάλι με δύναμη πάνω στο σταθερό εμπόδιο.

Αφού βγαίνει ατάραχος και ρίχνει μια αδιάφορη ματιά στην ζημιά που έχει κάνει, αποφασίζει ότι τελικά δεν είναι η ώρα του παρκαρίσματος. Ίσως αργότερα, αφού περάσει για μερικά ακόμα ποτάκια στην παρακείμενη παμπ…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:|
Ένα τρελό ατύχημα, που το λες και παρκάρισμα (+video)
Δείτε ένα καταστροφικό παρκάρισμα (+video)
Δείτε το πιο αστείο και βασανιστικά αργό παρκάρισμα (+video)