Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα Mercedes-AMG C 63 E των 680 ίππων (+video)

Ελλάδα 0:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η νέα Mercedes-AMG C 63 E των 680 ίππων (+video)

ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα Mercedes-AMG C 63 E των 680 ίππων (+video)

ΝΕΑ

Το πρωτότυπο της καινούργιας Mercedes-AMG C63 E-Performance έκανε διακριτικά την εμφάνισή του στο Goodwood Festival of Speed αλλά η παρουσία του κάθε άλλο από απαρατήρητη πέρασε.

Advertisement
Advertisement

Η επίσημη παρουσίαση της καινούργια γενιάς της Mercedes-AMG C63 E-Performance έχει προγραμματιστεί να γίνει εντός της χρονιάς, ωστόσο οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρείας θέλησαν να μας προϊδεάσουν γι’ αυτήν με την ευκαιρία διεξαγωγής του Goodwood Festival of Speed.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εμφάνισαν ένα από τα πρωτότυπα με τα οποία γίνονται οι δόκιμες εξέλιξης για να δείξουν τη γενικότερη μορφή τού νέου τους σπορ μοντέλου. Φυσικά, το αμάξωμά της νέας C 63 ήταν καμουφλαρισμένο για να μην διακρίνονται λεπτομέρειές του.

Advertisement
Advertisement

Όπως είναι γνωστό, η καινούργια C 63 θα διαθέτει υβριδικής διάταξης σύστημα το οποίο αποτελείται από τον δίλιτρο τετρακύλινδρο turbo κινητήρα που υπάρχει και στη C 43 (που παρουσιάστηκε τον περασμένο Απρίλιο) και έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα του οχήματος. Η κίνηση θα μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς (σύστημα 4MATIC+) μέσω αυτομάτου κιβωτίου εννέα σχέσεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μέγιστη συνδυαστική ισχύς του είναι 680 ίπποι και η μέγιστη ροπή του 750 Nm. Θυμίζουμε ότι η προηγούμενη γενιά της Mercedes-AMG C63 είχε V8 κινητήρα κάτω από το καπό της. Αναλυτικότερα, ο θερμικός κινητήρας αποδίδει 476 ίππους και ο ηλεκτροκινητήρας 204 ίππους, όπως ανακοινώνει η γερμανική εταιρεία.

Advertisement

Από όσο μπορούμε να διακρίνουμε στις φωτογραφίες, το αμάξωμα της καινούργιας C 63 είναι πιο ευρύ σε διαστάσεις, με μεγαλύτερους θόλους τροχών. Οι τελευταίοι είναι διάστασης 20 ιντσών, ειδικά σχεδιασμένοι για τη συγκεκριμένη έκδοση και έχουν ελαστικά που έχει εξελίξει η Michelin ειδικά για αυτή.

Επίσης, βλέπουμε την επιθετικότερη διαμόρφωση των προφυλακτήρων, τα μεγαλύτερων διαστάσεων δισκόφρενα, την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης, όπως και τη θύρα που καλύπτει την υποδοχή παροχής για τη φόρτιση των μπαταριών ενεργειακής χωρητικότητας 6,1 kWh που διαθέτει το αυτοκίνητο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Mercedes-AMG One στο Goodwood ξεσήκωσε τους πάντες (+video)
Πως θα φτάνει τους 843 ίππους η νέα Mercedes-AMG GT;
Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η βασική Mercedes-AMG SL