Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα Lamborghini Countach;

Ελλάδα 21:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η νέα Lamborghini Countach;

ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα Lamborghini Countach;

ΝΕΑ

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της αναβίωσης της Countach στην μακρινή Καλιφόρνια κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες.

Advertisement
Advertisement

Αν δεν πρόκειται για ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες, τότε αυτές που βλέπετε μας αποκαλύπτουν τη νέα Countach. Μάλιστα, η λογική λέει πως πρόκειται για εργοστασιακό υλικό που διέρρευσε μέσω του Instagram αφού βάσει των teaser στοιχείων που έχουμε δει έως τώρα έτσι πρέπει να είναι η νέα Countach.

Στην περίπτωση που όντως αυτή είναι η νέα Countach, τότε μπορούμε να πούμε πως το μπροστινό μέρος με τους παραλληλόγραμμους προβολείς (παλιότερα υπήρχαν τα pop-up φώτα) μας παραπέμπει στο αρχέτυπο μοντέλο της Lamborghini. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποια άλλα στοιχεία, όπως οι πλαϊνές εισαγωγές χαμηλά και ψηλότερα στην οροφή. Ωστόσο, μια παραφωνία αποτελεί το πίσω μέρος που παραπέμπει ευθέως στην Sian και λιγότερο στην κλασική Countach.

Advertisement
Advertisement

Η πινακίδα στο πίσω μέρος μας μαρτυρά την έκδοση LP 800-4, πιθανότατα επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη του συστήματος πρόωσης της Sian. Κάτι που σημαίνει πως θα δούμε για τελευταία φορά τον V12 με υβριδικό boost υπερπυκνωτών που για την περίσταση θα αποδίδει 800 άλογα στους τέσσερις τροχούς (ο νέος V12 θα μπει στην διάδοχο της Aventador και θα έχει υβριδική, ίσως plug-in, διάταξη).

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα η Countach LP 800-4 θα παραχθεί σε μόλις 112 μονάδες με την κάθε μια να κοστίζει περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ. Περισσότερα όμως και με μεγαλύτερη σιγουριά θα έχουμε να πούμε πολύ σύντομα αφού το ιταλικό supercar θα παρουσιαστεί επίσημα στο Monterey και πιθανότατα η διαρροή να επισπεύσει το διαδικτυακό του ντεμπούτο.

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 刘存亿 (@liucunyi_starandcar)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η «γυμνή» Lamborghini Miura είναι εκθαμβωτική!
Μπαίνει και η Lamborghini στην LMDh του 24h Le Mans!
Ποια Lamborghini ταξινομήθηκε στην Ελλάδα τον Ιούλιο;