Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα BMW M2!

Ελλάδα 6:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η νέα BMW M2!

ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα BMW M2!

ΝΕΑ

Δείτε την κορυφαία εκδοχή του κουπέ της BMW σειράς 2 σε φωτογραφίες που μόλις διέρρευσαν…

Advertisement
Advertisement

Η επίσημη παρουσίαση της νέας BMW Μ2 πλησιάζει όλα και πιο κοντά, οπότε ετοιμάζεται και το φωτογραφικό υλικό που θα συνοδεύει την πρεμιέρα της και λογικό είναι να υπάρχουν και κάποιες διαρροές. Σε διάφορους λογαριασμούς στο Instagram.

Ηθελημένες ή αθέλητες, ενώ αν ισχύει το πρώτο γεγονός είναι πως το… σκηνικό, με τον κουβά και τα υλικά καθαρισμού είναι πολύ καλό!

Πέρα από αυτό βλέπουμε ένα πολύ δυναμικό σχήμα, χωρίς την XXL μάσκα της πιο μεγάλης M4, καθώς και έναν πολύ επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα με πολύ μεγάλες εισαγωγές αέρα.

Advertisement
Advertisement

Την εικόνα συμπληρώνουν τα ιδιαίτερα τονισμένα πίσω φτερά, ενώ σε σχέση με τις στάνταρ εκδόσεις οπτικές διαφοροποιήσεις θα υπάρχουν και στο πίσω μέρος, όπου θα δεσπόζει και ένας μεγάλος διαχύτης.

Από κει και πέρα η αποκλειστικά πισωκίνητη M2, όπως έχουμε γράψει, θα κινείται από τον bi-turbo 6κύλινδρο σε σειρά των 3.000 κυβικών που θα αποδίδει για την περίσταση 460 ίππους, 20 λιγότερους σε σχέση με τις στάνταρ Μ3 και Μ4.

Advertisement

Για τις επιδόσεις σημειώστε 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα για την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο και 4,5 για αυτήν με το αυτόματο M Steptronic των 8 σχέσεων. Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 285 χλμ./ ώρα, ενώ για ακόμα περισσότερα για την BMW M2 μείνετε συντονισμένοι στο newsauto.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
12 ώρες με το BMW CE-04
Οδηγούμε τη νέα BMW Σειρά 3 στη Γερμανία
Ξεχάστε τη BMW M2 Competition!

Advertisement