Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή η Porsche 944 Turbo RS θα θέλαμε να υπάρχει

Ελλάδα 9:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή η Porsche 944 Turbo RS θα θέλαμε να υπάρχει

ΝΕΑ

Αυτή η Porsche 944 Turbo RS θα θέλαμε να υπάρχει

ΝΕΑ

Η Porsche 944 Turbo RS είναι ένα φανταστικό restomod που θα μπορούσε αυτή την περίοδο που οι προτάσεις του είδους ανθούν, να φτάσει σε μια έστω και περιορισμένη παραγωγή.

Advertisement
Advertisement

Η πρόταση που έχουμε εδώ με τη μορφή ψηφιακού σκίτσου, είναι μια διαφορετική Porsche 944, εμπνεύσεως του Khyzyl Saleem.

Χρησιμοποιώντας κάποια τμήματα από το αμάξωμα της ολοκαίνουργιας Porsche 911 GT3 RS, ο «Kyza» δημιουργεί μια 944 Turbo RS που λειτουργεί οπτικά με το συναίσθημα, ενώ την ίδια στιγμή παρουσιάζει πολλά χαρακτηριστικά από τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της Porsche. Στο μπροστινό μέρος, τους αναδιπλούμενους προβολείς έχουν αντικαταστήσει μοντέρνα LED φωτιστικά σώματα σε σκούρο φόντο.

Advertisement
Advertisement

Ο προφυλακτήρας διαθέτει μεγάλες εισαγωγές αέρα, ενώ έχει χαμηλά διαμόρφωση splitter και πλαϊνά πτερύγια εμπνευσμένα από τη νέα 911 GT3 RS. Στο πίσω μέρος διαθέτει την πιο δραματική αλλαγή, με τα φώτα εκεί να αποτελούνται από LED καλύπτοντας όλο το πλάτος του αυτοκινήτου, όπως συμβαίνει και στην 992. Η μεγάλη αεροτομή και ο τεράστιος διαχύτης με διπλές απολήξεις της εξάτμισης στο κέντρο, δίνουν τον «τόνο» για τη διάθεση του αυτοκινήτου.

Η Porsche 944 Turbo RS του Khyzyl Saleem, μπορεί να είναι απλώς μια ψηφιακή αποτύπωση ενός μοντέλου που δεν προορίζεται για παραγωγή αλλά θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι σίγουρα πολύ ωραίο το σχέδιο και θα θέλαμε να είναι πραγματικό. Ίσως και με μια νέα προσθήκη κάτω από το εμπρός καπό, μια αναβίωση της 944 θα ήταν μια εξαιρετική περίπτωση αυτοκινήτου, έστω και για χρήση μόνο σε πίστα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι 3 ερωτήσεις πριν αγοράσουμε αυτοκίνητο
Ένα ορόσημο, ένας πρωταθλητής και ο καλύτερος rookie
Πότε θα δούμε το νέο Toyota C-HR;

 

Advertisement