Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή η McLaren είναι ο εφιάλτης του φαναρτζή

Ελλάδα 5:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή η McLaren είναι ο εφιάλτης του φαναρτζή

ΝΕΑ

Αυτή η McLaren είναι ο εφιάλτης του φαναρτζή

ΝΕΑ

Ούτως ή άλλως, δεν θα ήθελες να δεις γρατζουνιά σε τέτοιο αυτοκίνητο. Αλλά η ακρίβεια που απαιτείται στη βαφή του, δικαιολογεί τον τίτλο.

Advertisement
Advertisement

Η McLaren 750S Spectrum Theme της MSO επιτρέπει στο τμήμα εξατομίκευσης της μάρκας να επιδείξει νέες τεχνικές βαφής.

Σε αυτή την περίπτωση, το αμάξωμα διαθέτει μπλε κύματα κατά μήκος των πλευρών του supercar. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε τιμολόγηση για αυτήν την επιλογή χρώματος.

Το Spectrum Theme διαθέτει επτά αποχρώσεις βαφής για να δημιουργήσει μια κλίση, βάζοντας ρίγες στο σώμα του αυτοκινήτου. Εκτός από τις μπλε αποχρώσεις, η McLaren σκοπεύει να προσφέρει πορτοκαλί και γκρι εκδοχές αυτής της εμφάνισης. Η εταιρεία πρέπει να διαμορφώσει νέα χρώματα που συνδυάζουν ανοιχτούς και σκούρους τόνους, για να κάνουν τη χρωματική αλλαγή.

Advertisement
Advertisement

«Η Spectrum Theme μεταφέρει ό,τι μπορούμε να κάνουμε στη McLaren στο επόμενο επίπεδο. Απαιτείται τεράστιος βαθμός προσοχής και ακρίβειας για να διασφαλιστεί ότι οι γραμμές του Spectrum είναι απόλυτα σύμφωνες με την επιφάνεια του απίστευτου αμαξώματος του 750S», δήλωσε ο Διευθυντής Ειδικών Επιχειρήσεων της McLaren Μάικλ ΜακΝτόναχ, για τη νέα επιλογή χρώματος.

Η 750S έκανε το ντεμπούτο της τον Απρίλιο του 2023, ως διάδοχος της 720S. Εφοδιάζεται με έναν twin-turbo V8 4,0 λίτρων που αποδίδει 740 ίππους. Ένα κιβώτιο επτά ταχυτήτων κατευθύνει την ισχύ στους πίσω τροχούς.

Advertisement

Αυτή η ρύθμιση επιτρέπει τόσο στην κουπέ, όσο και στην κάμπριο έκδοση, να επιταχύνει από στάση στα 100χλ,μ/ώρα, σε 2,7 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η McLaren Artura ως μοναδικό έργο τέχνης
Πρώην σχεδιαστής F1 τιμάει την McLaren M1A
Πως βλέπει η McLaren το μέλλον της;

Advertisement