Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η McLaren Artura ως μοναδικό έργο τέχνης

Ελλάδα 0:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η McLaren Artura ως μοναδικό έργο τέχνης

ΝΕΑ

Η McLaren Artura ως μοναδικό έργο τέχνης

ΝΕΑ

Όταν ένα συναρπαστικό υπεραυτοκίνητο συναντά έναν ανερχόμενο καλλιτέχνη, το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στον καμβά.

Advertisement
Advertisement

Η McLaren αποκάλυψε την αποκλειστική συνεργασία της με τον Γερμανό καλλιτέχνη Κέβιν Πάρκερ, με τη μορφή ενός μοναδικού σχεδίου για το υβριδικό υπεραυτοκίνητο Artura.

H Artura αντιπροσωπεύει μια συγχώνευση τέχνης και μελλοντικής τεχνολογίας, ως το πρώτο υβριδικό υπεραυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων παραγωγής της McLaren.

Το όνομα Artura είναι ένας συνδυασμός «τέχνησ» και «μέλλοντος», αντικατοπτρίζοντας την απρόσκοπτη ενσωμάτωση τεχνολογίας αιχμής και εκπληκτικής σχεδίασης.

Advertisement
Advertisement

Με άμεση ροπή από τον ηλεκτροκινητήρα του και έναν ισχυρό κινητήρα V6, το Artura προσφέρει μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Η κομψή, αεροδυναμική σιλουέτα του αυτοκινήτου είναι εμπνευσμένη από τη σύγχρονη τέχνη, καθιστώντας το τον τέλειο καμβά για την υπογραφή της συνεργασίας μεταξύ της McLaren και του Κέβιν Πάρκερ.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με τη McLaren και να συνδυάσω δύο από τα μεγαλύτερα πάθη μου: την τέχνη και τα supercars. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω την αντίδραση του κοινού σε αυτό το έργο», δήλωσε ο νεαρός Γερμανός καλλιτέχνης.

Advertisement

Για να παρουσιάσουν το αριστούργημα της συνεργασίας, η McLaren και ο Κέβιν Πάρκερ απαθανάτισαν εικόνες της μοναδικής Artura σε μερικές από τις πιο εμπνευσμένες τοποθεσίες του καλλιτέχνη στο Βερολίνο. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσης σε εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όπως το Nit D’Arte στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα και το ART Basel Miami.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως βλέπει η McLaren το μέλλον της;
Αυτή είναι η φοβερή και τρομερή McLaren Solus GT
Ναι, η McLaren βγάζει και ηλεκτρικό πατίνι!

Advertisement