Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή η Corvette ZR1 του 1995 κοστίζει όσο μια καινούργια C8

Ελλάδα 15:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή η Corvette ZR1 του 1995 κοστίζει όσο μια καινούργια C8

ΝΕΑ

Αυτή η Corvette ZR1 του 1995 κοστίζει όσο μια καινούργια C8

ΝΕΑ

Με μόλις 43,4 χιλιόμετρα να έχει διανύσει, η συγκεκριμένη Corvette ZR1 που είναι μια από τις μόλις 488 που παρήχθησαν, δικαιολογεί το ποσό των 67.995 δολαρίων της τιμής της.

Advertisement
Advertisement

Με 67.995 δολάρια θα μπορούσατε να αγοράσετε μια Chevrolet Corvette Stingray ολοκαίνουργια και με μερικά έξτρα της επιλογής σας από το σχετικό κατάλογο της εταιρείας.

Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να ξοδέψετε το ίδιο ποσό σε μια Chevrolet Corvette ZR1 του 1995 που είναι πραγματικά καινούργια. Τα χιλιόμετρα στο κοντέρ της Corvette ZR1 του 1995 είναι μόλις 43,4 και είναι πραγματικά. Σύμφωνα με το Streetside Classics, η εν λόγω “Vette“, έχει αποθηκευτεί σωστά από την πρώτη ημέρα και βρίσκεται σε κατάσταση καινούργιου με τέλειο χρώμα Torch Red. Επίσης, διαθέτει και ένα προαιρετικό ημιδιαφανές πάνελ οροφής, ενώ φοράει ακόμα και τα Goodyear Eagle GS της πρώτης τοποθέτησης- που σημαίνει πως αν κάποιος την αγοράσει για να την οδηγεί, η αντικατάσταση των ελαστικών πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα.

Advertisement
Advertisement

Το Streetside Classics σημειώνει ότι το εσωτερικό παρουσιάζει πολύ λίγα σημάδια φθοράς και τα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, είσοδο χωρίς κλειδί, cruise control, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα και ραδιοκασετόφωνο της Bose. Παρά τα ελάχιστα χιλιόμετρά της, το V8 των 5,7 λίτρων που αποδίδει 405 ίππους έχει συντηρηθεί απόλυτα σωστά σε όλη αυτή τη διάρκεια των 25 ετών. Το ίδιο ισχύει και για το χειροκίνητο κιβώτιο με τις έξι σχέσεις που έχει το αυτοκίνητο. Είναι μια περίπτωση που θα ενδιαφέρει για αγορά κάποιον που έχει πραγματικά κόλλημα με τη συγκεκριμένη γενιά της Corvette και που ίσως θα θέλει να βάλει στο γκαράζ του μια έκδοση του μοντέλου πραγματικά περιορισμένης παραγωγής.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Μια Corvette ZR1 ζητάει βοήθεια (VIDEO)

Advertisement

Αναλύοντας την Corvette ZR1

H Corvette του Οίκου Geiger έχει 760 ίππους

 

Advertisement