ΝΕΑ

Αδειάζει το λεκανοπέδιο της Αττικής

Ελλάδα 13:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αδειάζει το λεκανοπέδιο της Αττικής

ΝΕΑ

Αδειάζει το λεκανοπέδιο της Αττικής

ΝΕΑ

Από τη Μεγάλη Δευτέρα έχει ξεκινήσει η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, που σταδιακά εγκαταλείπουν την Αττική με προορισμό την επαρχία.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής από τις 06:00 της Μεγάλης Δευτέρας μέχρι σήμερα το πρωί στις 06:00 έχουν “αποδράσει” από την Αττική συνολικά 108.301 οχήματα.

Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Δευτέρα από την έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου πέρασαν 26.842 οχήματα και την Μεγάλη Τρίτη 29.110 οχήματα. Αντιστοίχως, την ίδια περσινή περίοδο είχαν βγει εκτός Αττικής 23.021 και 26.831 οχήματα.

Από την έξοδο της Αθηνών-Λαμίας τη Μεγάλη Δευτέρα πέρασαν 25.389 οχήματα και τη Μεγάλη Τρίτη 26.960 οχήματα. Κατά τα ίδιες μέρες πέρσι είχαν φύγει 23.4222 και 25.219 οχήματα, αντίστοιχα.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί πως στην άνοδο του λεωφόρου Κηφισού η κίνηση είναι αυξημένη λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 στο ύψος της οδού Δυρραχίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία, λόγω του τροχαίου διεκόπη για λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων. Πλέον είναι ανοιχτές όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας με επιβαρυμένη αυτή προς Λαμία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ

Advertisement

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού της μηχανής.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 7 Απριλίου η Ελληνική Αστυνομία έχει θέσει σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παγίδα-καρμανιόλα στην Πατρών-Πύργου!
Τι συμβαίνει με τα έργα στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου;
Τέλος τα ατυχήματα σε διαβάσεις τρένων!
Ελλάδα: Που καταγράφονται τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα;