Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Abarth: 140.000…ευχαριστώ στους οπαδούς της (video)

Ελλάδα 9:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Abarth: 140.000…ευχαριστώ στους οπαδούς της (video)

ΝΕΑ

Abarth: 140.000…ευχαριστώ στους οπαδούς της (video)

ΝΕΑ

Μέσω ενός όμορφου βίντεο – κολάζ στιγμών, η Abarth μοιράζεται με τους φίλους της όσα έχουν στερηθεί ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Advertisement
Advertisement

Από τη γέννηση της Abarth πριν από 70 χρόνια, ο Σκορπιός ήταν πάντα το κύριο σύμβολο της και με το πέρασμα του χρόνου απέκτησε δεκάδες χιλιάδες οπαδούς.

Από το 1949 έως και σήμερα, η ιταλική μάρκα -για τους φίλους της – έχει εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από μια σειρά μοντέλων. Στα μάτια τους πρόκειται για μια μεγάλη οικογένεια, απαρτιζόμενη από ανθρώπους που συνδέονται με τους ίδιους δεσμούς. Για τους Abarthisti η αγαπημένη τους μάρκα σημαίνει χαλίκι, δύναμη, αδρεναλίνη, περιπέτεια και αστείρευτο ενθουσιασμό.

Στο πλαίσιο αυτό, κάθε χρόνο, άτομα από όλο τον κόσμο που συμμετέχουν στα Abarth Clubs  δίνουν το «παρών» σε αγώνες και εκδηλώσεις, προκειμένου να μοιραστούν όλοι μαζί το πάθος τους για τον… Σκορπιό. Αυτό το κύμα λατρείας δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την Abarth, η οποία δεν ξεχνά να τους ευχαριστεί και να τους περιποιεί τιμή.

Advertisement
Advertisement

Κάτι τέτοιο έπραξε και λίγες μέρες πριν, δημιουργώντας ένα όμορφο βίντεο, μέσω του οποίου υπενθυμίζει στους φίλους της όσα έχουν καταφέρει. Στη γλώσσα των αριθμών, έχουν διαμορφωθεί 90 επίσημα Abarth Clubs, τα μέλη ξεπερνούν τις 140.000, ενώ κάθε χρόνο διεξάγονται περισσότερες από 500 εκδηλώσεις – φυσικά προ κορωνοϊού.

Στο εντυπωσιακό οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο στην ουσία αποτελεί ένα… μωσαϊκό στιγμών, διακρίνονται κάποια από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της εταιρείας (π.χ. Abarth 595 & 124 Spider), όπως και τα χαμόγελα που ζωγραφίζονται στα πρόσωπα των οπαδών της.

Advertisement

Ακολουθεί το βίντεο της Abarth:

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Αποκλειστικό: Συνέντευξη με τον επικεφαλής της Abarth, Luca Napolitano
Νέα Abarth 595: Στιλάτα και ισχυρά (video)
Abarth 595 Hercules με 217 ίππους – Πόσο κοστίζει Ελλάδα;

 

 

Advertisement