Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Abarth 595: Στιλάτα και ισχυρά (video)

Ελλάδα 0:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα Abarth 595: Στιλάτα και ισχυρά (video)

ΝΕΑ

Νέα Abarth 595: Στιλάτα και ισχυρά (video)

ΝΕΑ

Το φρεσκαρισμένο «καυτό» Abarth 595 «φορά» αποδοτικούς κινητήρες και ξεχωρίζει με τα διακοσμητικά στοιχεία που ενσωματώνει.

Advertisement
Advertisement

Πριν λίγες μέρες η Abarth παρουσίασε την ανανεωμένη σειρά των 595, προσδίδοντάς στις τέσσερις υπάρχουσες εκδόσεις επιπλέον δόσεις στιλ και δυναμισμού.

Τα μοντέλα 595, Turismo, Competizione και Esseesse  διατίθενται τόσο σε εκδόσεις hatchback όσο και convertible, με ισχύ από 145 έως και 180 ίππους, και πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6D Final.

Πέρα από την αποδοτικότητα των μοτέρ, τα Abarth 595 προσφέρονται ενσωματώνοντας στιλάτα και ποιοτικά υλικά, νέες λεπτομέρειες και προηγμένη τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Premium πλην σπορ αύρα παρέχουν τα δερμάτινα, μπάκετ καθίσματα στο εντυπωσιακό χρώμα Helmet Brown, τα οποία κοσμούνται από ανάγλυφο λογότυπο “Abarth” στα προσκέφαλα, ενώ ως στάνταρ προσφέρεται η οθόνη αφής των 7 ιντσών, με νέα γραφικά εκκίνησης και τερματισμού. Σημειώνεται πως το σύστημα πολυμέσων είναι συμβατό τόσο με συσκευές Apple όσο και Android.

Advertisement

Επιπροσθέτως, την παρθενική του εμφάνιση κάνει το ματ χρώμα Rally Blue, το οποίο αντλεί έμπνευση από το αγωνιστικό Fiat 131 Abarth Rally που μεγαλουργούσε την δεκαετία του 1970, ενώ ξεχωριστή πινελιά συνιστούν οι ζάντες αλουμινίου διαμέτρου 17’’, όπως και το σπορ σύστημα εξάτμισης από χάλυβα, με χρωμιωμένες διπλές απολήξεις.

Ιδιαίτερη μνεία τέλος πρέπει να γίνει στη μετονομασία του επιλογέα “Sport Mode” σε “Scorpion Mode”. Το πάτημα του κουμπιού στο ταμπλό παραμετροποιεί την απόδοση ροπής, το πόσο «βαρύ» γίνεται το υδραυλικό τιμόνι όπως και την απόκριση του μοτέρ.

Advertisement

 

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

Μοναδικό κομμάτι: Chevrolet Corvette C4 με V12 μοτέρ!

Η ιστορία των Corvette και Camaro (video)

Στη Laguna Seca με την C8 Corvette (VIDEO)