Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φέτελ στο φινάλε του FP3

Ελλάδα 22:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φέτελ στο φινάλε του FP3

ΝΕΑ

Φέτελ στο φινάλε του FP3

ΝΕΑ

Με ένα γρήγορο γύρο στο τέλος της διαδικασίας, ο Σεμπάστιαν Φέτελ τοποθέτησε το όνομα του στην κορυφή των χρόνων της 3ης περιόδου ελεύθερων δοκιμών του γκραν πρι της Ισπανίας. Σε μία παράξενη περίοδο, με ασυνήθεις υπόπτους να περνούν από την κορυφή της κατάταξης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής πέρασε πολύ χρόνο εκτός μονοθεσίου όσο οι μηχανικοί της Red Bull Racing επιδιόρθωναν ένα τεχνικό πρόβλημα σε μονάδα ελέγχου της RB8.

Advertisement
Advertisement

Ολοκλήρωσαν τις εργασίες τους έγκαιρα και ο Γερμανός βγήκε στην πίστα και σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.23.168! Ένα δέκατο πίσω του ήταν οι Παστόρ Μαλντονάντο (Williams) και Καμούι Κομπαγιάσι (Sauber) ενώ στην 3η θέση βρέθηκε η έτερη Red Bull, του Μαρκ Γουέμπερ.

Ο Σέρχιο Πέρες είχε τα ηνία στο μεγαλύτερο κομμάτι της ωριαίας περιόδου δοκιμών αλλά τελικά έμεινε στην 5η θέση, μπροστά από τη Ferrari του Φερνάντο Αλόνσο, τη Toro Rosso του Ζαν Ερίκ Βερνιέ, τη McLaren του Τζένσον Μπάτον, τη Lotus του Κίμι Ράικονεν και τη Mercedes του Νίκο Ρόζμπεργκ.

Στα αξιοσημείωτα το πρόβλημα του Ρομέν Γκροζάν με την πίεση λαδιού του κινητήρα της Renault στη Lotus E20 που ενδεχομένως επηρεάσει αρνητικά τις προσπάθειες του στις κατατακτήριες δοκιμές που ξεκινούν στις 3 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας).

Advertisement
Advertisement

Τηλεοπτικό ραντεβού, στον Alpha, στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής.