Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φέρνει το Micromax η Rinspeed

Ελλάδα 18:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φέρνει το Micromax η Rinspeed

ΝΕΑ

Φέρνει το Micromax η Rinspeed

ΝΕΑ

Πριν από δύο μήνες σας παρουσιάσαμε πρώτοι την «ιδιαίτερη» πρόταση που ετοίμαζε η Rinspeed ενόψει του διεθνούς σαλονιού αυτοκινήτου της Γενεύης. Πιστοί στις προαναγγελίες τους, οι Ελβετοί επισημοποίησαν τη παρουσία του Rinspeed στο περίπτερο τους στο μεγάλο ραντεβού της αυτοκίνησης που λαμβάνει χώρα τον επόμενο μήνα.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μία ηλεκτρική πρόταση που συνδυάζει με ευρηματικό τρόπο το μικρό με το… μεγάλο. Με περιορισμένο μήκος που ορίζεται μόλις στα 3.7 m αλλά ύψος που φτάνει στα 2.2 m, δημιουργεί άφθονο χώρο ώστε αυτός ο κινούμενος… κύβος να έχει πολλαπλές χρήσεις!

Το πλάνο της Rinspeed μιλά για έναν οδηγό και τρεις επιβάτες, με τα καθίσματα να είναι ανασηκωμένα και το εσωτερικό να έχει καφετιέρα, ψυγείο αλλά και κάθε είδους τεχνολογική λύση και συνδεσιμότητα. Κάτι σαν το… γραφείο σας εν κινήσει!

Περισσότερα, στις 5 Μαρτίου όταν και η 83η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης ανοίγει τις πύλες της για τους εκπροσώπους του Τύπου. Το NewsAuto.gr θα ταξιδέψει στην ελβετική πόλη και θα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο!
[nggallery id=1219]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)

Advertisement
Advertisement