Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Kosmocar-VW οδηγεί στην «Αρωγή»

Ελλάδα 9:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Kosmocar-VW οδηγεί στην «Αρωγή»

ΝΕΑ

Η Kosmocar-VW οδηγεί στην «Αρωγή»

ΝΕΑ

Στα πλαίσια της συμμετοχής της σε ενέργειες κοινωνικής ευθύνης, η Kosmocar-Volkswagen παραχώρησε για το 2013 ένα Volkswagen Touran στην «Αρωγή». Η «Αρωγή» είναι ένα φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο, που μέσω του εθελοντισμού συμπαραστέκεται σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, καθώς και στις οικογένειές τους, ενώ, παράλληλα, δημιουργεί υποδομές για την ομαλή κοινωνικοποίηση ατόμων με ειδικές ικανότητες.

Advertisement
Advertisement

Δημιούργησε το 2003 το Κέντρο Διημέρευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες το οποίο λειτουργεί στις Αχαρνές Αττικής ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε την ανέγερση ιδρύματος για άπορα, ορφανά και απροστάτευτα άτομα με ειδικές ανάγκες στην περιοχή Αυλίζα Αχαρνών.

Με την παραχώρηση ενός Volkswagen Touran για ένα έτος, η Kosmocar -σε συνεργασία με την Lease Plan- βοηθά στην ανάγκη του Σωματείου για ομαλή και ασφαλή μετακίνηση των παιδιών της «Αρωγής».

Παράλληλα, το συγκεκριμένο όχημα θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Avenue στο φιλανθρωπικό bazaar της «Αρωγής» που ολοκληρώνεται στις 15 Δεκεμβρίου.  Καλούμε όσους από εσάς ενδιαφέρονται, να γεμίσουν το  Volkswagen Touran με αγαθά απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του Σωματείου, όπως: Συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη καθαρισμού σπιτιού και χαρτικά, είδη σωματικής υγιεινής, συσκευασμένο υγειονομικό υλικό (γάζες, επιδέσμους κλπ), βιβλία και DVD για παιδιά καθώς και γραφική ύλη (τετράδια, μολύβια, μπογιές κλπ).

Advertisement
Advertisement

Μετά το πέρας του bazaar, το Volkswagen Touran θα παραμείνει στο εμπορικό κέντρο Avenue μέχρι τη Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου περιμένοντας την έμπρακτη συμμετοχή όλων μας.
[nggallery id=1250]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)