Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (7/2)

Ελλάδα 20:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (7/2)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (7/2)

ΝΕΑ

Μία ακόμη… γεμάτη ημέρα ολοκληρώνεται και ήρθε η στιγμή για να συνοψίσουμε την επικαιρότητα των τελευταίων 24 ωρών. Οι σημαντικότερες ειδήσεις της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου σας προσφέρονται στο «πιάτο».

Advertisement
Advertisement

Στο NewsAuto.gr λατρεύουμε τις αποκλειστικότητες και αποκαλύψαμε πρώτοι το Cross GT, το πρωτότυπο μεγάλο crossover της Kia. Διαθέτει υβριδικό σύστημα ισχύος 400 PS και κάνει πρεμιέρα στην έκθεση του Σικάγο. Σημαντικά νέα είχαμε και από τους Γάλλους. Αφορούν το πρωτότυπο Technospace, ουσιαστικά την έκδοση παραγωγής του νέου C4 Picasso. Παρουσιάσαμε επίσης τις πρώτες φωτογραφίες της νέας Toyota Corolla.

Δύο νέα μοντέλα παρουσίασε η Volkswagen, με sport χαρακτήρα και τα δύο. Το πρώτο είναι το Golf R Cabriolet με τα 265 PS, το ισχυρότερο ανοικτό αυτοκίνητο παραγωγής έχει ποτέ κατασκευάσει. Το δεύτερο είναι το Beetle GSR, με 2λιτρο TSI απόδοσης 210 PS και καταβολές από το αντίστοιχο μοντέλο του 1972.

Αναφερθήκαμε εκτενώς σε δύο νέα μοντέλα της Ford. Από τη Βαλένθια της Ισπανίας όπου δοκιμάζουμε το νέο Kuga σας ενημερώσαμε για το πότε θα διατίθεται στην Ελλάδα και με ποιους κινητήρες. Την ίδια μέρα άρχισε η παραγωγή στην Κολωνία του νέου Fiesta ST, με κινητήρα turbo 1.6 και απόδοση 182 PS.

Advertisement
Advertisement

Με τις δοκιμές εξέλιξης της Formula 1 να συνεχίζονται στη Χερέθ, μεταφέραμε τον ενθουσιασμό του Σέρτζιο Πέρεζ που οδηγεί για τη McLaren. Να πούμε την αλήθεια, και εμείς θα είχαμε στη θέση του.[nggallery id=1750]